Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Mεγάλα αθλητικά γεγονότα και συνεργασίες για το Sportcamp

- Advertisement -

Μήνας προετοιμασίας μεγάλων αθλητικών γεγονότων και συνεργασιών για το SportCamp!

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Muay Thai VS

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Muay Thai VS για το 2022, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Sportcamp, υπό τη διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.)

Στο Πρωτάθλημα, αναμετρήθηκαν αθλητές Α’ και Β΄ κλάσης, καθώς και Novice, ενώ οι ηλικίες των συμμετεχόντων ήταν από 5 έως 40 ετών.

Η Εθνική ομάδα του αθλήματος, θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Muay Thai, που θα διεξαχθεί από 13 έως 21 Φεβρουαρίου 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

To Mas Wrestling έρχεται στην Ελλάδα

Στη Ρωσία συναντήθηκε ο Γερουσιαστής της Ρωσικής Ομοσπονδίας και Προέδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Mas-Wrestling (IMWF) κος Alexander Akimov, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Sportcamp Group, κο Σπύρο Καραβουλη, με αντικείμενο την ανάπτυξη του αθλήματος Mas-Wrestling στη χώρα μας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

Δύο ακαδημίες- μία στην Ελλάδα και μία στη Ρωσία- θα ξεκινήσουν σύντομα συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης προπονητών και κριτών στο Μas-Wrestling.  Άλλωστε, η εμπειρία και οι άρτιες εγκαταστάσεις του Sportcamp, ενισχύουν την προτίμηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και των Εθνικών μας Ομάδων, επιλέγοντάς το ως επίσημο προπονητικό κέντρο.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στη χώρα μας, υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και, με φορέα υλοποίησης το Sportcamp, θα διεξαχθεί στο Λουτράκι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Mas-Wrestling, από 20 έως 23 Μαΐου 2022!

Συνέδριο “We are together”

Συνέδριο με θέμα την παιδική αναψυχή, πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία από 19 έως 21 Ιανουαρίου 2022, στο οποίο παρευρέθηκε ως προσκεκλημένος και ομιλητής, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Sportcamp Group, κος Σπύρος Καραβούλης.

Κύριο αντικείμενο του συνεδρίου, ήταν η κοινωνική επίδραση των δραστηριοτήτων αναψυχής και ευεξίας και τα ανθρωπιστικά οφέλη αυτών.

Στελέχη και ειδικοί στον κλάδο της παιδικής αναψυχής, εκπρόσωποι οργανισμών υγείας, κοινωνικών και εκπαιδευτικών ινστιτούτων υψηλών βαθμίδων, καθώς και φορέων διοργάνωσης παιδικών δραστηριοτήτων υγείας και ευεξίας στη Ρωσία και στο εξωτερικό , κατέθεσαν την εμπειρία τους μέσα από πληθώρα διαλέξεων, παρουσιάσεων και υπηρεσιών συμβουλευτικής.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog