Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θρήνος στην Κορινθία: «’Εφυγε» στα 33 χρόνια της η Φιλιώ Μπαλάφα-Λέκκα

- Advertisement -

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Φιλιώ Μπαλάφα-Λέκκα μόλις στα 33 χρόνια της σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια της, στους συγγενείς και τους φίλους και βυθίζοντάς τους στο πένθος.

Η Φιλιώ κόρη του παππά Μιχάλη Μπαλάφα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και σύζυγος του Χρήστου Λέκκα Επιχειρηματία  και πρώην Προέδρου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Χιλιομοδίου άφησε την τελευταία της πνοή χθες βράδυ.

 

 

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι σημαινει ξαφνικα? Απο εδω και περα ολα. Ξαφνικα θα γινονται! Τι δεν καταλαβαινετε!!!! Δεν θελει πολυ εξυπναδα!!!!

  2. Το σωστό και δίκαιο είναι να βγουν επίσημα και να πουν πού οφείλεται ο θάνατος. Πότε και αν είχε κάνει το εμβόλιο. Όχι να αιωρούνται υποψίες! Όταν κάποιος είναι ανεμβολίαστος αμέσως το αναφέρουν. Ιατρικό απόρρητο πουθενά ή μόνο εκεί που θέλουν κάποιοι? Καλό Παράδεισο στο κορίτσι και κουράγιο στην οικογένειά της.

  3. Aς αναπαυθεί η ψυχούλα της, κρίμα νεοτάτη γυναίκα και μητέρα. Όσο για σένα Μαρία, “ξουράφι” είσαι, τρομάρα σου. Το έριξες στις συνωμοσιολογίες? Ευτυχώς που έχουμε εσένα να μας προειδοποιείς με αυτά που βλέπεις στον ντελβέ του καφέ σου.

  4. Έφυγε ξαφνικά;;;Γιατί δέν λέτε ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένη;;;; Ή δέν ήταν;;;; Ξεκαθαρίστε το εσείς πού γράφετε κι ανεβάζετε τέτοιες ειδήσεις, από τί έφυγε ξαφνικά;;;;; Έλεος δηλαδή… Μ

  5. Είναι κρίμα, να φεύγει ένας νέος άνθρωπος, με οποιοδήποτε τρόπο. Ο Θεός να την αναπαύσει και να της χαρίσει μία ζωή, μέσα στον Παράδεισο!!! Όσον αφορά το “ξαφνικά”, έχει γίνει ορολογία ιατρική για να καλύπτουν τα αίσχη τους οι υπεύθυνοι. Το ίδιο και τα Μ.Μ.Ε. Πρώτη είδηση πάντα ο θάνατος ανεμβολίαστου και ξαφνικός θάνατος για άλλες τις περιπτώσεις. Δύο οι πιθανές αιτίες θανάτου υπάρχουν πλέον. Ή επειδή δεν εμβολιάστηκες ή επειδή πήγες……ξαφνικά!!! Φαρισαίοι!!!!!!!!! Καλό Παράδεισο κορίτσι μου και καλή δύναμη στους δικούς σου, να συνηθίσουν με την απουσία σου, αν και πάντα θα βρίσκεσαι κοντά τους!

    • Είχε εμβολιαστεί, είχε οικογενειακό ιστορικό θρομβώσεων, οι γιατροί της είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να εμβολιαστεί. Πρήστηκε το δάχτυλό της, πονούσε, βρέθηκε θρόμβος στην κοιλιά, διασωληνώθηκε και πέθανε… Κρίμα το κορίτσι, κρίμα….

  6. Είσται τόσο χωριάτες παιδια 0 αυτή η χώρα δεν ντρέπεστε λίγο με αυτά που γράφετε είναι δυνατόν να γράφετε τέτοια πράγματα όσοι κ όσες πιστεύουν ότι η αιτία είναι τα εμβόλια λυπάμαι ειλικρινά

    • Αγαπητέ/ή πρωτευουσιάνε/α δεν είμαστε κατά των εμβολίων. Το αντίθετο. Εϊμαστε πλήρως εμβολιασμένοι. Ομως το ρεπορτάζ είναι αυτό. Δεν είπαμε ότι φταίει το εμβόλιο βεβαίως, δικά σας λόγια είναι αυτά για να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Γιαυτό καλύτερα να ντρέπεστε εσείς

    • Πόσο μικροί και ανόητοι είμαστε όταν μπροστά σε ένα τόσο θλιβερό γεγονός να συζητάμε ποια είναι η αιτία…αυτα τα παιδάκια που θα μεγαλώσουν χωρίς τη μητέρα τους και η ίδια δν τα χάρηκε…αυτο είναι που πονάει…αφηστε τς εμβολιασμενους κ τους μη εμβολιασμενους…μονο γι αυτό μιλάνε πια ελεος

  7. Λοιπάμε πολύ για την οικογένειά της είναι πολύ θλιβερό. Ας γράψει η οικογένειά της στο Facebook εάν ήταν εμβολιασμένη γιατί όλοι αυτοί οι ξαφνικοί θάνατοι μας δημιουργούν ένα ανασφαλές συναίσθημα κ το Facebook αποφεύγει να δώσει την αιτία θανάτου.

  8. Μάθε ορθογραφία πρώτα εσύ κατ αρχήν.Από κει και πέρα τα ρεπορτάζ διαλαμβάνουν ότι η γυναίκα εμβολιάσθηκε με τα “εμβόλια” των δέκα μηνών (sic) αφού πρώτα ανέφερε στους υπεύθυνους ιατρούς ότι είχε ιστορικό φλεβοθρομβώσεων. Ας ελπίσουμε ότι θα σημειωθεί εισαγγελική παρέμβαση.

  9. Κρίμα για τη κοπέλα… Καλό Παράδεισο! Όσο για το γενικό κλίμα των σχολίων εδώ βλέπω ότι η Κορινθία έχει γεμισει με Γιατρούς, ιατροδικαστες, δικαστες εμπειρογνωμονες Κ. Τ. Λ. Π. Πέθανε ένας νέος άνθρωπος και κάποιοι εδώ και γενικότερα βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ για να βρουν νόημα στη ζωή τους! Λυπάμαι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog