Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκος Ταγαράς: Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι εργασίες στη Διώρυγα

- Advertisement -

Στη Βουλή τη Δευτέρα η σύμβαση για την αποκατάσταση της Διώρυγας – Στα 30 εκατ. € ο προϋπολογισμός – Ο ανάδοχος πιάνει δουλειά.

Οι εργασίες στη Διώρυγα της Κορίνθου ξεκινούν σε λίγες ημέρες. Το ύψος της σύμβασης του έργου ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ – και όχι στα 10 εκατομμύρια ευρώ που ήταν η αρχική εκτίμηση.

Ως εκ τούτου, λόγω του μεγάλου κόστους του έργου, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 εγκρίνεται από τη Βουλή. Αμέσως μετά, δηλαδή εντός της ίδιας εβδομάδας υπογράφεται η σχετική σύμβαση και την επόμενη ημέρα ξεκινά ο ανάδοχος -η Άκτωρ- τις εργασίες.

Η παραπάνω ενημέρωση γίνεται ύστερα από συνεργασία και συνεννόηση με το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και την ανάδοχο εταιρία, αναφέρει ο Υφυπουργός Νίκος Ταγαράς

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας την πάρει ένας ιδιώτης να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση μήπως δούμε να υπαρξει κάποια αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής

  2. Για ποιο λογο τους πληρωουμε τους Δ.Υ. στη διωρυγα? για ποιο λογο εχουν σπιτια του δημοσιου χωρις να προσφερουν κατι στον πολιτη ??????? ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ????????? ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog