Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αυτή είναι η 29χρονη «Μήδεια» που έπαιζε videogame όταν ξεψυχούσε το παιδί της

- Advertisement -

Η 29χρονη ομολόγησε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ότι την ώρα που ο αλλοδαπός εραστής της «έπαιρνε» με μαρτυρικό τροπο τη ζωή του άτυχου παιδιού στην Κυψέλη, εκείνη έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή!

Αυτή ειναι η 29χρονη Χριστίνα- Κλαούντια Μανιατάκη η μητέρα του 7χρονου αγοριού που κατηγορείται οτι μαζί με τον Πολωνό σύντροφο της, το δολοφόνησαν και το τοποθέτησαν σε λάρνακα και στη συνέχεια έβαλαν τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη που ο Πολωνος φονιάς κουβαλουσε μαζί του.

Η 29χρονη «Μήδεια» της Κυψέλης, μετά τη σύλληψη της ομολόγησε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ότι την ώρα που ο αλλοδαπός εραστής της φίμωνε με μονωτική ταινιά και «έπαιρνε» με μαρτυρικό τροπο τη ζωή του άτυχου παιδιού, εκείνη έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή!

Και οταν το παιδάκι ξεψύχησε ο Πολωνος οικοδόμος της είπε «θα το τακτοποιήσω» και το έκανε..

Δείτε τη φωτογραφία της 29χρονης Μήδειας 

Protothema.gr

 

Φρίκη στη Κυψέλη: Κυψέλη: Δολοφόνησε το 7χρονο αγοράκι της και έκρυβε το πτώμα για 5 χρόνια στη βεράντα 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aπόβρασμα της κοινωνίας. Τί καλό προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο? Το ένα παιδί σε ανάδοχη οικογένεια, το άλλο, 7 μόλις χρονών, νεκρό. Γιατί υπάρχει ανάμεσά μας? Και επειδή η θανατική καταδίκη απαγορεύεται στην Ευρώπη, ο Θεός να της ανταποδώσει τις πράξεις της κατά πως της αξίζει. Και αυτής και του πολωνού, του ταξικού αδελφού του σύριζα.

  2. Ο καθεις με τον πόνο του. Εδώ πέρα μιλαμε έχει καταστραφεί και διαλυθεί απ’ άκρου εις άκρου ολάκερη η χώρα με ετούτη την κατά κοινήν ομολογιαν άχρηστη, ανίκανη, οσο και μακραν χειροτερα κυβέρνηση της μεταπολιτευσεως και εσεις, αγαπητέ, εξακολουθητε ακομη να ασχοληστε με τον… ΣΥΡΙΖΑ!

  3. Δεν είναι πολιτική συζήτηση εδώ ρε μεγάλε για τη χώρα. Ρε τι φανατισμένοι συριζαίοι υπάρχουν τελικά. Για μια μάνα που σκότωσε το 7 χρονών παιδάκι της με τον εραστή της λέμε. Στραβός είσαι????

  4. Ενταξη εγώ είμαι στραβός, εσύ όμως που παρατηρείς και βλέπεις τα παντα ολα τριγύρω σου, δεν μπορεί και.καλα να μην πρόσεξες και να μην είδες πως δεν το ξεκίνησα πρώτος εγώ το πολιτικο, αλλά ούτε επίσης είσαι και τόσο πολύ δικαιος, μιας και δεν του τα λες και του 17:16 τα ίδια με μενα, εκτός εαν είσαι εσυ ο ίδιος, οπότε καπου αυτο δικαιολογειται, φανατικέ μου Νεοδημοκρατη… Ας σωπάσουμε ομως τώρα, διότι όντως η ανάρτηση αφορά, δυστυχώς, σε μια ακόμη απίστευτη και ανείπωτη τραγωδια…

  5. Και δυο θελουνε ηλεκτρικη καρεκλα δζαμπα στο ταηζουνε μεσα ψυχη δεν υπαρχει να τα πληρωσουνε πανο τα πανε στυ κολαση πανο θεο δεν αφηνε κανενα ατυμωριτοσ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog