Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr σήμερα το πρωί, βρέθηκαν στο γήπεδο «Ζαμπέτας» των Αγίων Θεοδώρων, τεχνικοί της FIFA και έκαναν μετρήσεις για να εξακριβώσουν αν το επισκευασμένο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων έχει τις προδιαγραφές για πιστοποίηση. Και τις έχει !

Η πιστοποίηση του νέου χλοοτάπητα με προδιαγραφές της διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA, αποδεικνύει τα υψηλά standard ποιότητάς του, τα οποία αφορούν στην ορθή λειτουργία του σε σχέση με θέματα αθλητικών επιδόσεων, ασφάλειας, αισθητικής, έλλειψης επικινδυνότητας και μακροβιότητας των υλικών.

Πιστοποιήση FIFA

Το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων είναι ένα από τα λίγα στην Ελλάδα που έχουν πιστοποιητικό της FIFA. Στην Κορινθία είναι το μοναδικό!

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του

«Δε μπορώ να κρύψω τη χαρά μου που επιτέλους μικροί και μεγάλοι επιστρέφουν στο γήπεδο. Οι ακαδημίες λειτουργούν από χθες και τα παιδιά χαίρονται να αθλούνται στο γρασίδι. Είχαν λείψει σε όλους οι προπονήσεις. Η προσέλευση είναι μεγάλη. Βεβαίως αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση που το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων είναι το μοναδικό στην Κορινθία με πιστοποίηση από τη FIFA. Ως γεγονός αποτελεί διαφήμιση για τον όμορφο τόπο μας»