Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι ζήτησαν τα μέλη του L.T.O από την Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Κόρκα

- Advertisement -

Την Τρίτη 8/02 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και της νέας Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κα. Αθηνά Κόρκα. Η συνάντηση ορίστηκε σε συνέχεια αιτήματος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου ( Lto) το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό από στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας των δύο φορέων.

Στη συνάντηση παρόντες εκ μέρους του  Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου,  ο Πρόεδρος, κ. Σπύρος Καραβούλης, ο Γραμματέας, κ. Γιάννης Κόντης, ο Ταμίας, κ. Δημήτρης Βλάσσης και ο κ. Γιάννης Αλεξανδρής, μέλος Δ.Σ. του Οργανισμού, οι οποίοι εξέφρασαν  τα συγχαρητήριά τους για τη νέα θέση της, ευχόμενοι να έχει μια δυναμική, παραγωγική και αποτελεσματική παρουσία επ’ ωφέλεια την πρόοδο και την ευημερία  της Κορινθίας στον τομέα του τουρισμού.

Η συνάντηση είχε μια πλούσια ατζέντα θεμάτων που αφορούν στην Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολή της Κορινθίας καθώς και την συνέχιση και την περαιτέρω άψογη συνεργασία μεταξύ Οργανισμού και Περιφέρειας σε κοινές δράσεις και για την αντιμετώπιση προβλημάτων του Δήμου μας αναφορικά με την μελλοντική τουριστική του ανάπτυξη.

Μεταξύ των προτάσεων για υλοποίηση δράσεων προβολής που συζητήθηκαν είναι η υποστήριξη και λειτουργία του Κέντρου Πληροφορίων Τουριστών στον Ισθμό  το οποίο  έχει τεθεί σε λειτουργία από την 8η Αυγούστου 2018 από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου και σημειώνει τεράστια επιτυχία, αναδεικνύοντας την Πύλη της Πελοποννήσου, την υποστήριξη του 1ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ στο Λουτράκι, την υποστήριξη Ταξιδιών Εξοικείωσης δημοσιογράφων και Τουριστικών Πρακτόρων κ.α

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε κοινή στρατηγική για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του τουρισμού καθώς και για την επίλυση ζητημάτων που εμποδίζουν την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog