Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

‘Εκοψε το νερό σε όσους χρωστούν η ΔΕΥΑ Λουτρακίου. Τι λέει ο Δημ. Πρωτονοτάριος

- Advertisement -

Σε αρκετές διακοπές παροχής τους Νερού προχώρησε η ΔΕΥΑ Λουτρακίου σήμερα σε αρκετές περιοχές του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Μάλιστα η Επιχείρηση προειδοποίησε τους καταναλωτές ότι η αυθαίρετη επανασύνδεση τιμωρείται με αυστηρό πρόστιμο.

Το loutrakiblog.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Λουτρακίου κ. Δημήτρη Πρωτονοτάριο ο οποίος δήλωσε τα εξής

Nαι, διακόψαμε την παροχή σε οικίες και επιχειρήσεις, οι οποίοι χρωστούν πάνω από 1.000 ευρώ. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Οτι αυτοί οι συμπολίτες μας δεν έχουν πληρώσει πάγια πάνω από 10 χρόνια. Μπορούν να έρθουν αύριο το πρωί στην εταιρεία για διακανονισμό και θα επανασυνδεθεί άμεσα το νερό. Εχουμε προειδοποιήσει ότι αν μετά την διακοπή, δεν έρθουν εντός μιας εβδομάδας για διακανονισμό θα πρέπει να καταβάλλουν το 30% του χρέους τους.

Από τη στιγμή της διακοπής γίνεται καθημερινός έλεγχος στα ρολόγια. Οποιος αυθαίρετα προχωρήσει σε επανασύνδεση θα τιμωρηθεί με αυστηρό πρόστιμο όπως προβλέπει ο Νόμος.

Να ξέρετε, πρέπει να μάθει ο κόσμος, ότι όλοι αυτοί που χρωστούν πάνω από 1.000 ευρώ, πολίτες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, σε σύνολο τo χρέος ξεπερνα τα 3.000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν πολίτες Α και Β κατηγορίας. Δεν υπάρχουν αυτοί που πληρώνουν και αυτοί που αδιαφορούν. Σας λέω έχουν να πληρώσουν το πάγιο πάνω από 10 χρόνια. Δεν πληρώνουν ποτέ τους λογαριασμούς και κάνουν ρυθμίσεις που τις χάνουν, και οι υπόλοιποι που είναι πολύ περισσότεροι,  πληρώνουν και είναι τυπικοί.

Καμμία εξαίρεση πλέον, είναι η απόφαση της ΔΕΥΑ. Επιχειρήσεις και ξενοδοχεία που δεν πληρώνουν έμειναν χωρίς νερό.

Αξίζει όμως να αναφέρω εδώ για να μάθουν και οι αναγνώστες σας, ότι η ΔΕΥΑ Λουτρακίου είναι από τις πολύ λίγες επιχειρήσεις πανελλαδικά που δεν έχει δανειστεί και δεν χρωστά σε κανένα προμηθευτή.

Εχουμε από τις πιο φθηνες χρεώσεις 27 ευρώ το τετράμηνο, ενώ η διπλανή Κόρινθος έχει χρέωση 33 ευρώ το τρίμηνο. (Μιλάμε για κατανάλωση  30 κυβικά νερού)

Τρέχουν εργα μας σε όλο το δήμο πάνω από 10.000.000 ευρώ.

Πχ. Τηλεμετρία-εξυπνα ρολόγια (3.000.000), Πράθι, όπου το ΙΓΜΕ μας είπε ότι το έργο είναι απαραίτητο γιατί  θα εμπλουτιστούν οι δεξαμενές με πολύ καλό νερό (1.500.000). Αλλαγή δικτύου-επέκταση δικτύου σε όλο το δήμο και πολλά ακόμα έργα χρηματοδοτούμενα μεν αλλά εμείς πληρώνουμε το ΦΠΑ 24%

Ολα αυτά χωρίς πολύ προσωπικό, ενώ οι μελέτες γίνονται αποκλειστικά από την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑ από 2 άτομα μόνο.

 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάνουν έργα τόσων εκατομμυρίων,αλλά ας βάλουν νερό και στις υπόλοιπες περιοχές του Λουτρακίου,τι είμαστε εμείς,παιδιά ενός κατώτερου Θεού;μόνο τα λεφτά μας θέλουν να παίρνουν

  2. Καιρος είναι να πληρώσουν ολοι οι τζαμπατζηδες και οι δηθην εξυπνακιες!!Εμείς που πρώτα κοιτάμε να τακτοποιουμε τους λογαριασμούς μας και τις υποχρεώσεις μας, είμαστε ηλιθιοι και κοροϊδια;;;; Καιρός είναι λοιπόν!!

  3. Εδώ και 44 χρόνια ουδέποτε έχω αφήσει απλήρωτοι λογαριασμό και μπορώ να διαβεβαιώ πώς τα πληρώνω άμεσος που μου Ερχετε η ειδοποίηση. Τόρα δεν Καταλαβενω πώς μερική Ανθροποι θεωρουνε πώς είναι Ντόπιοι βέρα Λουτρακιοτες και δεν θέλουν να πληρώσουν το Νερό είναι κάπια παλιά λανθασμένη Αντίληψη που κάνουν μεγάλο καλό Στους συμπολίτες και στον δήμο Γενικά.

  4. ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΙΣΙΑ ΣΠΙΤΙ. ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Η ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

  5. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!Αντε. Γιατί κάπως έτσι οι 10 οφείλετς γιναν 20, και οι 20 έγιναν 30 κ.ο.κ.Πρεπει να γίνονται παραδείγματα προς αποφυγήν και όχι προς μίμηση οι οφειλετες!!

  6. ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΣΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ.

  7. Και προς ενημερωση ολων κανει αυτη και ο δημος τα στραβα ματια σε επιτηδιους που πουλανε το νερο με παρανομες συνδεσεις οταν εχουν δοθει χρηματα για την εξεταση και επανεξεταση νεων νομιμων υδεοδοτησεων που προσπαθουν κατοικοι να υδροδοτηθουν εδω και 30 χρονια!!! Αυτα δεν τα λενε … αλλα το νερο ειναι δημοσιο αγαθο!!!! Κολλησανε παλι σε δικαιολογιες λογω κορονοιου αλλα το κανουν για να το σπρωξουν για τις εκλογες για ψηφοθηρια!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog