Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι έχει να μας πεί ο «νεοεκδότης» κύριος Βασιλείου;

- Advertisement -

Eδώ και αρκετές ημέρες έχουμε δεχθεί σχόλια αναγνωστών που μιλούν για  επεισόδια που σημειώθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Περαχώρας.

Δείτε

 

Αναμέναμε λοιπόν από τον λαλίστατο «νεοεκδότη», κ. Βασιλείου, ναι είναι εκδότης εφημερίδας αν δεν το ξέρατε (ποιος τον διαβάζει και κυρίως ποιος τον πιστεύει είναι άλλο θέμα) αφού έχει παρεισφρύσει στον κόσμο των ΜΜΕ και της δημοσιογραφίας, ως καλός «δημοσιογράφος» γιατί ναί, έκανε και διαδικτυακές εκπομπές…. ο νέος «δημοσιογράφος» που κατηγορεί συναδέλφους όταν δεν του αρέσει η κριτική, να επιδείξει τη δέουσα συμπεριφορά ως Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου της Περαχώρας και να ενημερώσει τον κόσμο για το τι συνέβη.

Σε καμμία δήλωση δεν προέβη ο κ. Βασιλείου, σε καμμία ανακοίνωση.

Εκτός και αν η ομάδα της Περαχώρας τελεί υπό το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κυρίου Βασιλείου. Eάν θεωρεί την ομάδα κτήμα του και την ενημέρωση α λα καρτ!

Αντιθέτως από τις 16 Φεβρουαρίου έως σήμερα,έντεκα  ολόκληρες μέρες μετά, ο κύριος Βασιλείου, αν και επιδίδεται στις καταγγελίες, δεν ανέφερε ούτε και κατήγγειλε το παραμικρό για το περιστατικό.

Γιατί άραγε; Συγκαλύπτει ποιον;;; Tον κολλητό του φίλο, τον νταή, όπως γράφουν οι αναγώστες μας στα σχόλιά τους. Ποιος είναι αυτός λοιπόν ο νταής, ο τραμπούκος που χειροδίκησε ενώπιον όλων;;;

Πείτε μας ποιος είναι να βγάλουμε τη φάτσα του φόρα παρτίδα να τον κράξει όλη η Ελλάδα.. Ποιος ήταν ο λόγος που χτύπησε ένα άνθρωπο;; Tου έβρισαν τη μάνα;

Ανακοίνωση από την ομάδα ακόμα δεν έχει εκδοθεί και ο κ. Βασιλείου είναι χαμένος, ούτε τα τηλέφωνα δε σηκώνει να τον ρωτήσουμε.

Οπως την προηγούμενη φορά που έγραφε για τους δημοσιογράφους, του τηλεφωνούσαμε, δεν το σήκωσε, αν και εμείς είμασταν διατεθειμένοι να βγάλουμε στη φόρα τα ονόματα των δημοσιογράφων που χρηματίζονται..

Βεβαίως δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον κύριο Βασιλείου, όταν πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, όταν τον ρωτούν οι συνάδελφοί του δημοτικοί σύμβουλοι και προτιμά την συμπεριφορά της πάπιας, όταν αποκάλεσε τους Λουτρακιώτες, ρουφιάνους, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, τις ανούσιες καταγγελίες του που διασύρουν συνεχώς το δήμο…και ….ναι…..Αυτός ο άνθρωπος θέλει να γίνει δήμαρχος!

Εμείς γνωρίζουμε τι έγινε, ξέρουμε, μετά τα σχόλια των αναγνωστών μας, εννοείται ότι μάθαμε !

Αλλα περιμένουμε από σας κύριε Πρόεδρε του ΑΟΠ, κύριε δημοτικές σύμβουλε, υπέρμαχε της νομιμότητας, κύριε υποψήφιε δήμαρχε να μας πείτε τι συνέβη. Με ονόματα!

Για να εξακριβώσουμε μετά από τόσες μέρες γιατί συγκαλύψατε έκτροπα. Αυτό είναι το ιδεώδες του αθλητισμού που μεταλαμπαδεύετε στα νέα παιδιά;;;

mi.fi

 

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μιχάλη εχθές το μεσημέρι έδωσα το mail σας στον παθοντα γραμματέα της ομάδας για να στείλει την ανακοίνωση των υπολοίπων μελών του ΔΣ του Αοπ που καταδίκασαν την ενέργεια του αντιπροέδρου.Ίσως δεν το λάβατε.Με τον κ Βασιλειου είμαστε σε αντίθετα πολιτικά “στρατοπεδα” αλλά σ αυτό το γεγονός ήταν καταδικαστικος προς τον αντιπρόεδρο.Βαγγελης ΒλασσηςΥ.Γ να διευκρίνησω πως δεν είμαι μέλος του ΔΣ του Α.Ο Περαχωρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog