Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Judo και Παγκράτιο επιλέγουν Sportcamp!

- Advertisement -

Πάλη σώμα με σώμα, ένταση και ανεβασμένη αδρεναλίνη, ήταν τα χαρακτηριστικά του Φεβρουαρίου στο αθλητικό πεδίο του Sportcamp, ενώ ξεκινά η προετοιμασία ενός φαντασμαγορικού γεγονότος με πολλά δρώμενα!

 

Judo

Το τριήμερο 11-13/2, ένα μοναδικό προπονητικό Camp JUDO φιλοξενήθηκε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του αθλητικού κέντρου Sportcamp, υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Στο Camp συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών σε τρεις ημέρες γεμάτες δράση, ασκήσεις τεχνικής, βελτίωσης και ενδυνάμωσης!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο επέλεξε για ακόμη μια φορά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και την εμπειρία του Sportcamp για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεών της, επιστεγάζοντας την άρτια συνεργασία τους!

 

Παγκράτιο

Πανελλήνια Ημερίδα & Σεμινάριο Προπονητών, Ελλανοδικών και Αθλητών ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ Αθλήματος, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 26 & 27/2, υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος.

Οι κατηγορίες των αγωνισμάτων που παρουσιάστηκαν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του αθλητικού κέντρου, ήταν:  ”ΑΓΩΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ” – ”ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ”- ”ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ”-”ΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ”-”ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ”-”ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝ”-”ΠΥΞ-ΛΑΞ”, καθώς η Ομοσπονδία προτιμά σταθερά τις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία του Sportcamp.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν Προπονητές Σωματείων – μελών της  Ε.Ο.Π.Α. και βοηθοί Προπονητών (με ή χωρίς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πτυχίο προπονητή), Ελλανοδίκες και αθλητές/αθλήτριες Σωματείων – μελών της Ε.Ο.Π.Α. (οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους), καθώς επίσης Προπονητές – μη μέλη της Ε.Ο.Π.Α.

Οι συμμετέχοντες φιλοξενήθηκαν στους χώρους του Sportcamp, απολαμβάνοντας σύγχρονη διαμονή σε καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, καθώς και τα πλήρη γεύματά τους στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου.

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog