Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία αναγνώστη για την πλατεία Κρήνης

- Advertisement -

Γράφοντας με σπρέι, καταστρέφει τοίχους, δημόσιους και ιδιωτικούς, πεζοδρόμια, έχει βρωμίσει όλη την παραλία, ο δήμος τα βάφει τα ξαναβάφει και αυτός το βιολί του…

Ακόμα και τα μάρμαρα στην πλατεία Κρήνης κατέστρεψε. Για «ελευθερία» μιλά αλλά η δική του ελευθερία καταπατά την ελευθερία και την αισθητική των υπολοίπων… Τόσο δημοκράτης!

Ερχονται Απόκριες και Πάσχα, οι εικόνες δεν περιποιούν τιμή…

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακριβώς έτσι είναι. Ας βάλουν κάμερες ή ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, αφού οι βανδαλισμοί είναι συνεχείς σε πολλές γειτονιές της πόλης. Πάντως, για του λόγου το αληθές, από την πλατεία Κρήνης μέχρι το πάρκο, η εικόνα με τα συνθήματα, τα χαλασμένα πλακάκια, τις σκουριασμένες (από την υγρασία) κολώνες ηλεκτροφωτισμού και ένα συντριβάνι εκτός λειτουργίας, είναι επιεικώς απαράδεκτη και πρωτοφανής. Το ίδιο και για το πάρκο, απεριποίητο το πράσινο και κάποια παρτέρια που έχουν σπάσει εδώ και 2 χρόνια, έτσι έχουν μείνει. Γιατί, όμως; Ο δήμαρχος ήταν συνεπής σε αυτά τα θέματα. Να υποθέσω ότι περιμένει να φτιαχτούν με την ανάπλαση, αλλά έχει καθυστερήσει το έργο. Ενοχλήστε λίγο τον κ. Παντελέου και τον κ. Πέρρα μήπως και γίνει κάτι.. Την καλημέρα μου και καλό τριήμερο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog