Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κορινθία: Ένα φορτηγό με κλεμμένα

- Advertisement -

Δείχνουν ως κλεπταποδόχο εταιρία ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων

Aπό το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι σε επιχείρηση ανακύκλωσης και εμπορίας μεταλλικών αντικειμένων (σκραπ), διακινούνται μεταλλικά αντικείμενα τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπής, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όχημα της επιχείρησης, όπου βρέθηκαν πλήθος μεταλλικών αντικειμένων, μέρος των όποιων όπως προέκυψε είχαν κλαπεί την 4.2.2022 από πτηνοτροφείο στο Βέλο Κορινθίας.

Αναιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν λέει ημεδαπός, καταλάβαμε. Βασικά δεν είναι ημεδαπός, αλλά μειονότητα που ζει παρασιτικά εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών. Δεν φορολογούνται και έχουν δικαίωμα εισαγωγής σε ΤΕΙ της αρεσκείας τους (που ούτως ή άλλως δεν το κάνουν) χωρίς εξετάσεις. Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι δεν είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο? Γιατί τα παιδιά μας δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες εισαγωγής σε ΤΕΙ χωρίς εξετάσεις? Δηλαδή τα ίδια μέτρα θα ισχύσουν και για εμάς μόνο αν πάμε να μείνουμε σε τσαντίρια και κυκλοφορούμε με datsun φορτώνοντας κλεμμένα?

    • Πολύ σωστά…!!!Γύφτοι… ή αλλιώς “Ρομά” (sick)…Η μεγαλύτερη πληγή τής Ελλάδας, συλλαμβάνονται για κλοπές τό πρωί και τό μεσημέρι είναι έξω, για να συνεχίσουν τό θεάρεστο έργο τους.Δηλώνουν 10 παιδιά με μία απλή υπεύθυνη δήλωση, ενώ ο Έλληνας φορολογούμενος πρέπει να προσκόμιση για τό παιδί του πιστοποιητικό γέννησης…Όλα αυτά στην Ελλάδα τού Χάνα…!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog