Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: «Μήνυμα» με σφαίρες σε διατητή

- Advertisement -

Και όμως συνέβη! Για μια ακόμα φορά, το Κορινθιακό ποδόσφαιρο πλήττεται από δόλιες συμπεριφορές και ενέργειες.

Πριν λίγο καιρό σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο γήπεδο των Αθικίων, την Κυριακή σφαίρες έκαναν την εμφάνισή τους…. και στο Λουτράκι..

Συγκεκριμένα βρέθηκαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του Διαιτητή Παντελή Χονδρόπουλου. Εξαιτίας του γεγονότος και ενώ ο διαιτητής περιήλθε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ως ήταν φυσικό, ο ποδοσφαιρικός αγώνας για τα PLAY OFF της Α΄ Κατηγορίας Κορινθίας στο ΘΩΔΕΙΟ Στάδιο Λουτρακίου, αναβλήθηκε.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γίνεται στόχος, με συνέπεια την απομάκρυνση των φιλάθλων από τα γήπεδα..

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΟ Λουτράκι

Ευχόμαστε και ελπίζουμε τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα το απόγευμα να μην έχουν σχέση με το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει να έρχεται αντιμέτωπο με συμπεριφορές που προσιδιάζουν σε οργανωμένο έγκλημα και με πρακτικές μαφίας.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον ορισθέντα από την ΕΠΣ Κορινθίας διαιτητή τού σημερινού αγώνα τής ομάδας μας και ελπίζουμε να βρει το σθένος και την ψυχραιμία, που απαιτούνται, ώστε να μην λυγίσει από τη σε βάρος του απειλή και να συνεχίσει να υπηρετεί τη Διαιτησία με επιτυχία, όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα.

Ο ρόλος τής Κασσάνδρας δεν είναι δημοφιλής ούτε αρεστός, αν όμως αποδειχτεί ότι τα όσα συνέβησαν σήμερα σχετίζονται με το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, η δικαίωση των κατά προσφάτους καιρούς καταγγελόντων θα είναι επώδυνη και φρονούμε ότι τα θεσμικά όργανα και τα Σωματεία, που απαρτίζουν το οικοδόμημα του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου, θα πρέπει να επέμβουν προληπτικώς και ν’ ανακόψουν την καθοδική περιδίνηση στην οποία θα περιέλθει το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο με άγνωστες πάντως δυσάρεστες συνέπειες γι’ αυτό.

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1963 καταδικάζει απερίφραστα το σημερινό περιστατικό που οδήγησε σε αναβολή του σημερινού αγώνα της ομάδας μας.
Ένα περιστατικό που προσθέτετε δυστυχώς σε όλα αυτά που έχουν ξεκινήσει από το 2018 ( ξυλοδαρμούς παραγόντων, τραμπουκισμούς σε διαιτητές, επιθέσεις σε επιχειρήσεις, παρουσίες μπράβων και “φουσκωτών” στα γηπεδα) μέχρι και πυροβολισμούς εντός γηπέδου όπως τα βίωσε πριν ένα μήνα η ομάδα μας.
Ευχόμαστε να επικρατήσει η σύνεση και η ψυχραιμία ώστε να ολοκληρωθούν και οι δυο θεσμοί( πρωτάθλημα και Κύπελλο)που είναι σε εξέλιξη.
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν κάνα μήνα είχε γίνει σε ένα ματς που ΠΑΣ Κόρινθος στα Αθικια νομίζω ένα περιστατικό με κάποιον που είχε μπει στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα έριξε κάνα δυο ντουφεκιες με την καραμπίνα και τον άρπαξαν τα όργανα της τάξης. Το είχα γράψει τότε αλλά κόπηκε και αυτο όπως γίνετε συνήθως. Ο Αντρικος βλέπει μπροστά και είχα γράψει τότε όλα αυτά τα μαφιόζικα γκαγκστερικα και φαινόμενα βίας θα τα βλέπουμε σε μικρότερες κατηγορίες ακόμα και σε τοπικά πρωτάθληματα. Όλοι αυτοί οι “τρελαμένοι” μην γράψω τίποτα άλλο όπου βρίσκουν θα κάνουν τα “παρατράγουδα αυτά. Ευχομαι να είμαι λάθος αλλά δεν το βλέπω. Αντρικος αν περάσει.

  2. Μήπως ήταν από τον πιστολέρο που μένει στο πουσι μειντανη Απειλεί κόσμο όταν έχει γλέντι βαράει στο αέρα και εμείς μπαίνουμε μέσα για να μην φάμε καμία αδεσποτη

  3. Μεγάλη κουβέντα άνοιξε ο φίλος που λέει η “εξυγίανση” έφτασε και στα τοπικά πρωταθλήματα! Μπορώ να το αναλύσω αλλά μάλλον θα το γράψω τζάμπα και δεν θα περάσει από το μπλογκ. Να το γενικευσω και να πω ότι οι μικρότερες κατηγορίες δεν διαφέρουν από την ΑΕθνικη που λέγαμε εμείς οι παλαιότεροι! Η επιβίωση στην κατηγορία προς τα πάνω και προς τα κάτω θα επιτευχθεί με όποιο τίμημα και όσο μπορείς σαν ομάδα. Ο φίλος μου ο Θωμάς και ο ΑΟΛ σίγουρα δεν ανοικουν στην κατηγορία αυτή και προχωρούν με τις δυνατότητες που έχουν. Αντρικος

  4. Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα οπαδικα ποδοσφαιρικά κλπ κλπ. Διάβασα πριν λίγο ότι την περασμένη εβδομάδα κάπου στην Θεσσαλονίκη σε μια ταβέρνα το κινητό ενός πιτσιρικά έπαιζε ο ύμνος της ομάδας του και ένας βαρυμαγκας τον πλάκωσε στις φάπες. Δεν μας ενδιαφέρει ποιας ομάδας ήταν ο μεν και ο δε αλλά το συμβάν. Αυτά δυστυχώς ακόμα μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Κοντά 30 χρόνια εδώ στην Αγγλία έχω παρακολουθήσει και πάει σε πάρα πολλούς αγώνες με φιλάθλους των 2 ομάδων και σε γήπεδα όπως Γουεμπλει Ανφιλτ Ολντ Τραφορντ Εμιρατες κλπ Ακόμα και σε παμπ τα πίνουν μαζί τις μπύρες ακόμα και με οπαδούς Έλληνες. Σόρυ για το μεγάλο σχόλιο αλλά το απαιτει η κατάσταση Αντρέας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog