Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Ινδός φύλακας ο νεκρός από την ισχυρή έκρηξη στο κατάστημα εστίασης

- Advertisement -

Ένας Ινδός φύλακας είναι ο νεκρός από την έκρηξη σε χώρο εκδηλώσεων στην Κόρινθο, με τους κατοίκους να τρομοκρατούνται από τον ήχο.

«Κουνήθηκε όλη η πόλη» λένε οι κάτοικοι της Κορίνθου, που τρόμαξαν στο άκουσμα της ισχυρής έκρηξης και είδαν μαύρο καπνό πάνω από όλη την περιοχή,

 

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 12.30 τα ξημερώματα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός βρέθηκε ο φύλακας του κτιρίου.

Η έκρηξη έγινε σε χώρο εκδηλώσεων που βρίσκεται πίσω από την δομή των προσφύγων, και σχεδόν όλο το κτίριο έγινε στάχτη.

 

Είναι ανοιχτός χώρος που λειτουργεί ως χώρος διασκέδασης τους καλοκαιρινές μήνες, ενώ λειτουργεί και ως catering για τα σχολεία της περιοχής και το Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

Ο επαγγελματικός χώρος ήταν κλειστός την ώρα της έκρηξης. Ωστόσο στο κτίριο όταν σημειώθηκε η έκρηξη βρισκόταν ο 30χρονος Ινδός φύλακας του χώρου που σκοτώθηκε.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsit.gr πως η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή φιάλης προπανίου που βρίσκεται στον χώρο της κουζίνας.

 

«Ακούστηκε σε όλη την Κόρινθο»

Κάτοικος της Κορίνθου που μίλησε στο newsit.gr είπε πως «σχεδόν στη 1 το βράδυ ακούστηκε σε όλη την Κόρινθο ένας δυνατός κρότος και μέσα σε λίγα λεπτά απλώθηκε παντού ένας μαύρος καπνός. Ο φύλακας είναι ο νεκρός, ήταν νέος. Ήταν αφημένο εκεί το μηχανάκι του και έμαθα ότι τον έψαχναν και δεν τον έβρισκαν».

Άλλος κάτοικος της πόλης αναφέρει στο newsit.gr ότι «κουνήθηκε όλη η πόλη». Τονίζει δε ότι ήταν τόσο ισχυρή η έκρηξη που όλοι οι κάτοικοι της Κορίνθου σηκώθηκαν αμέσως μόλις ένιωσαν το τράνταγμα από την έκρηξη και βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει. Υπάρχουν μάλιστα τρεις μαρτυρίες κατοίκων που κάνουν λόγο για φλεγόμενα αντικείμενα στον ουρανό λόγω της έκρηξης.

Η αστυνομία και η Πυροσβεστική Κορίνθου διερευνά αυτή την ώρα τα ακριβή αίτια της ισχυρής έκρηξης.

 

Δείτε φωτογραφίες στο παρακάτω άρθρο

Τραγωδία στην Κόρινθο: Ένας νεκρός μετά από έκρηξη και πυρκαγιά στο κατάστημα «Αιθρία»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog