Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

 Το αγαπημένο Ypanema κοντά μας από 15 Απριλίου!

- Advertisement -

Είναι επίσημο: το Ypanema ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται ανανεωμένο για τη νέα σεζόν, στις 15 Απριλίου 2022!

Οι χαρές και οι ομορφιές της άνοιξης, μας προσκαλούν σε συχνές εξορμήσεις στη γαλήνια λιμνοθάλασσα Ηραίου, εκεί όπου τα δέντρα συναντούν την ακτή, χαρίζοντάς μας σκιά και αναζωογόνηση.

Εκεί βρίσκεται το μαγευτικό Ypanema, το αγαπημένο παραθαλάσσιο στέκι, πανέτοιμο για μια σεζόν γεμάτη όμορφες εικόνες, πολύχρωμες εμπειρίες και πολυπόθητη ξεγνοιασιά.

Ένας επίγειος παράδεισος με γαλαζοπράσινα νερά, μόλις μία ώρα μακριά από την Αθήνα  και μια ανάσα από το Λουτράκι.

Η πρώτη επαφή με το νερό, θα μας βρει να απολαμβάνουμε το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου, καλό καφέ και ευφάνταστα cocktails, σε ένα πανέμορφο σκηνικό.

Μια μοναδική πρόταση για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας αποδράσεις!

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κομπλέ και καλές δουλειές να ευχηθούμε στο μαγαζί. Πέρσι δεν πήγα προς την Βουλιαγμένη και δεν επισκευτικα το μαγαζί. Η Βουλιαγμένη γενικά είναι ωραιότατο μέρος για να χαλαρώσεις και γενικά ολες οι παραλίες του Δήμου. Αυτά τα ολίγα Αντρικος

  2. Δεν το έστειλα το ξαναγράφω. Να ευχηθώ καλες δουλειές στο μαγαζί που δεν μπόρεσα πέρσι να το επισκευτω. Συνηθίζω να πηγαίνω τουλάχιστον μια φορά στην αγαπημένη λίμνη της βουλιαγμένης!!Η Βουλιαγμένη όπως και όλες οι απομακρες παραλίες του Δήμου είναι για χαλάρωση σε αντίθεση με την κεντρική παραλία που είναι της βαβουρας. Αυτά τα ολίγα Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog