Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Παρ΄ολίγο να πέσουν «ψιλές» στο Επιμελητήριο (φωτο)

- Advertisement -

Μπάχαλο η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου – Ταύρος εν υαλοπωλείο ο Γαϊτάνος!

Σε ρινγκ παραλίγο να μετατραπεί χθες το απόγευμα η αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, με πρωταγωνιστές το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής Μανώλη Γαϊτάνο και τον πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά  επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ξεκινώντας όλα από τα πρακτικά των συνεδριάσεων που ζητά ο Παναγιώτης Πιτσάκης και δεν τα έχει.

«Κοίτα ποιος μιλάει» φέρεται να απάντησε ο κ. Γαϊτάνος. Απευθυνόμενος στον κ. Πιτσάκη τον «στόλισε» και με κοσμητικά… Ο κ. Πιτσάκης ανταπάντησε για το πως κατοχύρωσε τη θέση του στο Επιμελητήριο ο κ. Γαϊτάνος μετά την αποχώρηση του κ. Παπαϊωάννου.

Αυτό, μάλλον ήταν και το «σπίρτο που άναψε τη φωτιά», προκάλεσε την έκρηξη του κ. Γαϊτάνου, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του κ. Πιτσάκη.

Σε ρόλο «πυροσβέστη» ο κ. Δημήτρης Σουφρίλας, ο οποίος προσπάθησε να συγκρατήσει με κάθε τρόπο τον κ. Γαϊτάνο ώστε να μην μετατραπεί η αίθουσα σε «ρινγκ»..

Αν ισχύει η παλιά κινέζικη παροιμία που λέει ότι μια εικόνα – χίλιες λέξεις , δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για την συνεδρίαση του χθεσινού συμβουλίου .

Ομολογουμένως, οι εικόνες και οι συμπεριφορές αυτές μας θλίβουν, αμαυρώνουν το θεσμό και δεν βοηθούν στη λειτουργία του Επιμελητηρίου.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog