Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Φουλ» αθλητικός και ο Μάρτιος στο Sportcamp (φωτο)

- Advertisement -

Πλούσια αθλητική δραστηριότητα καταγράφηκε για άλλη μια φορά και συγκεκριμένα την περίοδο του Μαρτίου 2022, στις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Sportcamp στο Λουτράκι. Αναλυτικά

Water Polo SPLASH Mini Tournament

Το συναρπαστικό τουρνουά Water Polo SPLASH Mini Tournament, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή αθλητών και θεατών, από τις 24 έως τις 27 Μαρτίου 2022!

Η Agenda Sport Action και ο Ολυμπιονίκης Δημήτρης Σελετόπουλος, σε συνεργασία με το Sportcamp, διοργάνωσαν το συναρπαστικό τουρνουά που έλαβε χώρα στο Κολυμβητήριο του Sportcamp και στα Δημοτικά Κολυμβητήρια Λουτρακίου και Κορινθίων, με συμμετοχή άνω των 800 αθλητών και προπονητών τους.

Οι ηλικιακές κατηγορίες ήταν Παίδων ( U15), Μίνι Παίδων ( U13) και Προμίνι (U11), ενώ όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο αγωνιστικό τους εαυτό και προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα στους παρευρισκομένους.

Η πόλη του Λουτρακίου φιλοξένησε για άλλη μια χρονιά γονείς, συνοδούς και θεατές που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον αυτήν τη μοναδική διοργάνωση.

ILIADIS Camp JUDO

Από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου το αθλητικό κέντρο Sportcamp φιλοξένησε το ILIADIS Camp JUDO, το εξειδικευμένο προπονητικό Camp JUDO που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Χρυσού Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη!

Διακεκριμένοι αθλητές από 12 διαφορετικές χώρες βρέθηκαν στο SPORTCAMP και συμμετείχαν στο Training Camp, μετά το Ευρωπαϊκό ILIADIS CUP, το κύπελλο Τζούντο που διοργανώθηκε στην Αθήνα πριν λίγες μέρες.

Το Camp διοργανώθηκε για μία ακόμη χρονιά στις all-inclusive εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, με κλειστές αίθουσες προπόνησης υψηλών προδιαγραφών, αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις εκτεταμένες ανάγκες των αθλητών.

Τουρνουά Βόλεϊ VINTAGE

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά το τουρνουά βόλεϊ VINTAGE, του καταξιωμένου προπονητή κου Γεώργιου Κλαρούδα!

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Sportcamp, από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, συγκεντρώνοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και παλαίμαχους αστέρες του αθλήματος.

Σε ένα μοναδικό 3ήμερο τουρνουά Volleyball, ομάδες γυναικών, ανδρών και μικτές, απόλαυσαν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον.

 

TRIOGY Triathlon Racing Team

Από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου 2022, το αθλητικό κέντρο Sportcamp φιλοξένησε την ομάδα Τριάθλου TRIOGY.

Η ομάδα απόλαυσε τον υπέροχο ελληνικό ήλιο και τη ζεστή φιλοξενία, ενώ προπονήθηκε στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο.

Αθλητές και προπονητές εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τις άψογες καιρικές συνθήκες, τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του SPORTCAMP.

Η ομάδα, περιέγραψε την εμπειρία ως την καλύτερη των προπονητικών της camps!

 

**Σε κάθε διοργάνωση, τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για την προστασία από την Covid-19.

 

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φουλ θα είναι και ο Σεπτέμβριος στο Λουτράκι. Μόλις έκλεισε συμφωνία ο Δήμαρχος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μουαι Ται 2022 που θα γίνει στο κλειστό του Γαλανόπουλος! Το Μουαι Ται έγινε και αυτό από ότι διάβασα ολυμπιακό αγώνισμα. Μπορεί οι αρχαίοι Έλληνες να μην έπαιζαν Μουαι Ται αλλά οι Ταιλανδοι πλακωνοντουσαν στις κλωτσιές 😂😂Το καλό είναι ότι θα έχει γύρω στα 1000 άτομα αθλητές συνοδούς κριτές. Αντε και ρεπορτάζ φρέσκο. Δεν τα προλαβαίνει και όλα το μπλοκ είπαμε!!

  2. Μάλλον θα συμμετέχει και το loutrakiblog στην σημερινή απεργία 😄😄Σας έχω νέα από την ΦΙΦΑ αγαπητοί σχολιαστές του μπλογκ ⚽Αυτός ο κατσαρομαλλης ο Ιφαντινο έριξε την βόμβα να γίνουν τα ματς στο Κατάρ 100 λεπτά το ματς. Σου λέει όλο καθυστερήσεις γίνονται ο κόρακας κρατάει 6-7λεπτα έξτρα αν είναι ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι να βάλει γκολ ο Παοκ 😉😉Με αυτή την λογική θα το κρατάει 100 λεπτά και τέλος μετά. Η πλάκα είναι ότι καθαρός χρόνος είναι γύρω στα 55 – 60 λεπτά στα ματς. Τώρα όμως εκεί στο Κατάρ με την ζέστη είναι λίγο θέματα κι. Ελπίζω σε δημοσίευση 👍

  3. Μια και μιλάμε για θαλάσσια σπορ, ένα μεγάλο μπράβο στη θρυλική Φερεντσβάρος. Άξια, έκανε σωστά τη δουλειά της!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog