Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Tα παιδάκια του 5ου Νηπιαγωγείου μας παρουσιάζουν τι μπορούμε να κάνουμε με ένα βιβλίο (video)

- Advertisement -

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Νηπιαγωγείου Λουτρακίου με τη νηπιαγωγό τους, Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου μας παρουσιάζουν τί μπορούμε να κάνουμε “με ένα βιβλίο”

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου είναι μια γιορτή που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου. Καθιερώθηκε από την Ι.Β.Β.Υ τη Διεθνή Οργάνωση Βιβλίων για την Νεότητα το 1966, ημέρα γενεθλίων του γνωστού Δανού παραμύθα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805) και ο σκοπός της είναι να εμπνέει τα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα .Ο ετήσιος αυτός εορτασμός βοηθάει στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών για τα βιβλία.

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στα μικρά παιδιά και στη δασκάλα τους, την κυρία Αλεξάνδρα. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου γεύεσαι όλα αυτά που επεσήμαναν τα γλυκά νηπιαγωγάκια!! Το βιβλίο είναι με μια λέξη…μαγεία!! Για μικρούς και μεγάλους!

  2. Μπράβο στη δασκάλα που εξασκεί το λειτούργημά της με ενθουσιασμό και ευθύνη ώστε τα παιδιά μας να αγαπήσουν τη μόρφωση κσι να μην καταντήσουν άξεστα, κούτσουρα, ξύλα απελέκητα και το μέλλον τους διαγραφεί ζοφερό και φτωχό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog