Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σοκ στο Λουτράκι με τον σοβαρό τραυματισμό 13χρονου. Μία ώρα άργησε το ασθενοφόρο (φωτο-Video)

- Advertisement -

Σοβαρά τραυματίσθηκε πριν λίγο, ένα 13χρονο αγόρι στο Λουτράκι. Το ατύχημα σημειώθηκε στην παραλία καθώς το παιδί, έπαιζε με τους φίλους του γύρω από ένα συντριβάνι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων του, το αγόρι, ανέβηκε στο στηθαίο που υπάρχει γύρω απο το συντριβάνι, γλίστρισε και έπεσε, «άτσαλα», όπως είπαν χαρακτηριστικά τα παιδιά, με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματισθεί σοβαρά στο πόδι.

Από τις κραυγές πόνου του 13χρονου, πλήθος κόσμου έσπευσε στο σημείο. Το παιδί κείτονταν στο έδαφος, σφαδάζοντας ..

Κλήθηκε ασθενοφόρο ώστε να διακομισθεί αμέσως το αγόρι στο Νοσοκομείο της Κορίνθου αλλά μάταια περίμεναν.

Το ασθενοφόρο άργησε μια ώρα. Το παιδί ξαπλωμένο στο έδαφος συνέχιζε να ουρλιάζει από τους πόνους και να παρακαλά για βοήθεια. Ο παππούς του έντρομος δεν ήξερε τι να κάνει..

Οργή προκάλεσε σε όλους η αργοπορία του ΕΚΑΒ, αφού το κοιτούσαν ανήμποροι, μη μπορώντας να του παράσχουν καμμία βοήθεια, καθ΄όσον σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, το παιδί μάλλον έσπασε το ισχίο του.

Τελικά μετά από πολλές κλήσεις και εκκλήσεις, το ασθενοφόρο έφτασε μία ώρα μετά !!

Ο 13χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόρης Καρπούζης, μίλησε στο loutrakiblog.gr

«Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο μας ένα 13χρονο αγόρι. Εδειχνε ότι είχε τραυματισθεί στο πόδι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παυσίπονα. Υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο. Το παιδί έχει σπάσει τοισχίο του. Θα μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών»

 

Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου διαθέτει ασθενοφόρο, αλλά όχι τα Σαββατοκύριακα λόγω έλλειψης προσωπικού

Εντονη ήταν η αγανάκτηση των κατοίκων και για το γεγονός αυτό.Το Λουτράκι κατακλύζεται από επισκέπτες το Σαββατοκύριακο και είναι αδιανόητο να μην εξυπηρετεί το ασθενοφόρο του Κ. Υγείας.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου κ. Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του loutrakiblog.gr

 

 

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι… άριστοι, αχρηστοι, αποτυχημένοι, άθλιοι, ανίκανοι και καταστροφεις που – κακή την ώρα – εξακολουθουν ακομα να μας κυβερνάνε, εχουν διαλύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μαζί φυσικά και την Ελλάδα και γενικώς όλα και τα πάντα! Να ξεκουμπιστουν και να φυγουν ΤΩΡΑ! Ουστ και πάλι ουστ! Να ευχηθουμε τα γρηγορα περαστικά στο δυσμοιρο αυτό παιδάκι, το οποιο είχε την ατυχία να γεννηθεί σε αυτή τη χώρα…

    • Σιγά μην ασχοληθούν με το ασθενοφόρο οι τοπικοί άνευ (θυνοι) έχουμε να διοργανώσουμε πρωτάθλημα ΜΑΙ ΤΑΙ – σοβαρά θέματα αυτά δεν είναι ότι και ότι ,ΜΑΙ. ΤΑΙ και ξερό ψωμί.

  2. Λυπάμαι πολύ για το 13χρονο. Περαστικά!!!Ο οδηγός του ασθενοφόρου που είδα διέσχιζε το δρόμο με πολύ μικρή ταχύτητα και αναρωτήθηκα αν υπάρχει άτομο μέσα

  3. Λυπάμαι πολύ. Περαστικά!Ελπίζω στο ασθενοφόρο που είδα να μην ήταν ο μικρός μέσα…γιατί ο οδηγός με πολύ μικρή ταχύτητα και χωρίς σειρήνα!!!

  4. Ντροπή…αντί να προσλαμβανετε προσωπικό υγείας, να προσλαμβάνετε …παπάδες να προσεύχονται να μην συμβαίνουν ατυχήματα!!!😈😈😈

  5. Τσίριζα καλύτερα, ρε 23:00, πες τα! Τσίριζα που ξέρει να καίει ανθρώπους. Τσίριζα για να σπάσει το ρεκόρ των 102 ψυχών!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog