Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καμπάνες σε 14 από τα 16 ιδιωτικά ΚΤΕΟ σε Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία, Λακωνία και Αργολίδα

- Advertisement -

Παραβάσεις στα 14 από τα συνολικά 16 ιδιωτικά ΚΤΕΟ που λειτουργούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου διαπιστώθηκαν από τις υπηρεσίες της στους ελέγχους που διενήργησαν στις εν λόγω επιχειρήσεις, το διάστημα από 9 Ιουνίου 2021 μέχρι και τις 11 του περασμένου Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας “από όλους τους ελέγχους συνολικά, διαπιστώθηκαν παραβάσεις της νομοθεσίας σε 14 από τα 16 ΚΤΕΟ, οι οποίες επισύρουν διοικητικά πρόστιμα. Δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε ένα ΚΤΕΟ στην Κορινθία και σε ένα στην Μεσσηνία”.

Συνολικά επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ύψους 52.750 ευρώ, τα οποία αναλυτικά ανά Περιφερειακή Ενότητα έχουν ως εξής:

α) Π.Ε. Αρκαδίας, διοικητικό πρόστιμο 6.500 ευρώ

β) Π.Ε. Κορινθίας, διοικητικό πρόστιμο 7.250 ευρώ

γ) Π.Ε. Λακωνίας, διοικητικό πρόστιμο 20.000 ευρώ και αφαίρεση πιστοποιητικών ελεγκτών.

δ) Π.Ε. Μεσσηνίας, διοικητικό πρόστιμο 19.000 ευρώ

Όσον αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, ήδη βρίσκεται σε στάδιο επιβολής διοικητικών κυρώσεων για δύο ΙΚΤΕΟ, ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η σχετική διαδικασία.

Σημειώνεται, τέλος, ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο επανέλεγχος των ιδιωτικών ΚΤΕΟ από την αρχή για το 2022 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παντού λαμόγια. Δεν είναι μόνο στην Πελοπόννησο. Σε όλη την χώρα οι ιδιώτες που ενδιαφέρονται για την οδική ασφάλεια και στους οποίους παραχωρήθηκε το δικαίωμα να διενεργούν τεχνικούς ελέγχους ενδιαφέρονται μόνο για τα κέρδη τους !! Ντροπή και αισχρός. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να καταργηθεί ο τεχνικός έλεγχος για τα ΙΧ και ο κάθε ιδιοκτήτης να είναι υπεύθυνος για το όχημα του.

  2. Και που είσαστε ακόμα υπάρχουν άτομα στον δήμο περαχωρας που κυκλοφορούν χωρίς κτεο χωρίς σήμα χωρίς ασφάλεια αλλά κυκλοφορούν!

  3. Ένα νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Από τη μια τα ΚΤΕΟ θέλουν μέγιστο κέρδος από την άλλη οι πελάτες απειλούν οτι αν δεν “περάσουν” θα πάνε σε άλλο ΚΤΕΟ να εξυπηρετηθούν. Είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια του οχήματος τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog