Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λουτράκι-Κορινθία: Τρεις δήμοι ενώνουν δυνάμεις

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης κήρυξε την έναρξη εργασιών της επιστημονικής ημερίδας για τα στελέχη, τους υπαλλήλους και τους Αιρετούς των Δήμων της Κορινθίας, που διοργανώνει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός “ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ Α.Ε.” με θέμα: «Νέες ρυθμίσεις & ειδικά θέματα Νομοθεσίας Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών, Υπηρεσιών, Μελετών & Έργων (Ν. 4782/2021)».

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων, τόνισε πως:

“Η δημιουργία του Αναπτυξιακού Οργανισμού αποτέλεσε μια πρωτοβουλία των 3 Δήμων – Κορινθίων, Βέλου – Βόχας και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων-, και των αγαπητών συναδέλφων Δημάρχων, τον κ. Βασίλη Νανόπουλο, τον κ. Αννίβα Παπακυριάκο, με τους οποίους συνεργαστήκαμε και δημιουργήσαμε το πρώτο εργαλείο υποστήριξης για το αναπτυξιακό έργο των Δήμων μας, του Νομού Κορινθίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μια πρωτοβουλία με όραμα και απτό επιχειρησιακό αποτέλεσμα, η οποία στοχεύει να διασφαλίσει τη συνεχή διάχυση της πληροφορίας και της τεχνογνωσίας και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών.

Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη περίοδο, οι προκλήσεις για την αυτοδιοίκηση θα είναι πολλές. Συνεχίζουμε με όραμα και στόχο τη διεκδίκηση σημαντικών έργων, αλλά κυρίως τη γρήγορη και ευέλικτη ωρίμανσή τους, με τρόπο ευέλικτο, αλλά με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα”.

Σε συνδιοργάνωση με:

◾️Την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής
Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”
◾️Την International Forum Training & Consulting
—-
Στον Αναπτυξιακό Οργανισμό “ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ Α.Ε.” συμμετέχουν οι τρεις Δήμοι: Α. Ο Δήμος ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Β. Ο Δήμος ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
Γ. Ο Δήμος ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog