Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για επικίνδυνα επιθετικά σκυλιά

- Advertisement -

Πραγματικά, η κατάσταση έχει ξεφύγει με τους αδέσποτους σκύλους στο Λουτράκι. Άλλες φορούν μόνα τους και άλλες φορές κατά αγέλες επιτίθενται σε μικρούς και μεγάλους.

Μετά τη χθεσινοβραδινή παρολίγο τραγωδία, με την επίθεση αδέσποτου σκύλου σε ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία από θαύμα ζει σήμερα, συνδημότης μας επικοινώνησε μαζί μας και κατήγγειλε ότι στην οδό Οικονόμου δέχθηκε επίθεση από σκύλο, ενώ κινούνταν με το μηχανάκι του με κίνδυνο να πέσει και να χτυπήσει.

Ενα ανήλικο κορίτσι 14 ετών επίσης απέφυγε την επίθεση αδέσποτου σκύλου στην  περιοχή Γκράβα, όταν ένας νεαρός το απώθησε με κλωτσιές.

Παρακάτω νέα καταγγελία έρχεται στο φως.. (διαβάστε τη όπως ακριβώς την έστειλε ο φίλος μας)

Αναφορικά με ένα πρόσφατο γεγονός που συνέβει στο παραλιακό πάρκο με το σκυλί και την ηλικιωμένη κυρία….. με τα σκυλιά στο πάρκο δεξαμενής στην πυλωτη της πολυκατοικίας αριστερά της κεντρικής εισόδου στην Χατζοπούλου,τι θα γίνει??

Έχουν δαγκώσει πολύ κόσμο και επιτίθενται σε άπαντες…με μηχανάκι,με τα πόδια ή ακόμα και με το αμάξι αν τολμήσεις να περάσεις από το καινούριο άνοιγμα της Ιβύκου ή ακόμα και από τον από τον κάτω δρόμο στο παρκάκι…θα ξεπροβάλουν από την πυλωτή της πολυκατοικίας μια “συμμορία” σκύλων (5-6) που δεν γαβγίζει απλά αλλά δαγκώνει κιόλας.

Από αυτούς τους δύο δρόμους περνάνε καθημερινά τα παιδιά μας…καθημερινά παιδιά γυμνάσιου και δημοτικού καταφεύγουν στο να κάνουν τον κύκλο από την Καραϊσκάκη για να μην κινδυνέψουν.

Το καινούριο θέατρο βρίσκεται στα 150 μέτρα, η καινούρια παιδική χάρα στα 100 ,το Stroll στα 50 …κόσμος αθλείτε,παιδιά παίζουν,οικογένειες κάνουν την βόλτα τους και σκυλιά δαγκώνουν…δεν χρειάζεται να περιμένουμε να γίνει το κακό,έχει ίδη γίνει!!

Μπορείτε να ρωτήσετε το κέντρο υγείας Λουτρακίου ή το αστυνομικό τμήμα…πόσα περιστατικά έχουν αναλάβει με δαγκώματα των συγκεκριμένων σκυλιών ή αρκεί να πέρασετε μια βόλτα από τον δρόμο αυτό εκεί δίπλα στο σπίτι του Αντιδημάρχου.

Όλοι γνωρίζουν για τα σκυλιά αυτά αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα!!

Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος τι περιμένουν ενώ ξέρουν? Έχουν δαγκώσει κόσμο και είναι γεγονός,τι πρέπει να γίνει πιο σοβαρό?

Η πολυκατοικία τα ταΐζει για προστασία….μέχρι να γευματίσουν κάποια μέρα με κανά παιδάκι…ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες τότε? Κάντε κάτι πριν να είναι αργά…(κάτι που γίνεται συχνά στον δήμο μας,βλέπε παραλιακό πάρκο που πάλι όλοι γνωρίζαν αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα).

Το Loutrakiblog.gr επικοινώνησε σήμερα με την αρμόδια Υπηρεσία του δήμου, δίνοντας περιγραφή των σκύλων.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουμε ξεφύγει. …Γεμίσαμε φιλοζωους αλλα δεν έχουμε κανέναν φιλανθρωπο.Περασα σοκ όταν αντιμετώπισα την επίθεση που έκαναν στην 17 χρονη κόρη μου .Το παιδί έπρεπε να αντιμετωπισει την αγέλη σκύλων. Τα τραύματα σωματικά και ψυχικά

  2. Χτυπάς σκύλο πας μέσα και αυταπάγγελτη μήνυση από την αστυνομία .Σε ξεσκίζει σκύλος, αρχίζουμε και ψάχνουμε γύρω γύρω τι γίνεται. Σκυλονόμος από ψυχάκες σκυλόφιλους …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog