Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη. H Πολεοδομία στο Λουτράκι ακούει;;

- Advertisement -

Ο αναγνώστης μας, καταγγέλει ότι κάτοικος Λουτρακίου τοποθέτησε κάγκελα στο πεζοδρόμιο..

Διαβάστε αναλυτικά

«Σε αυτή τη πόλη ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, μόνο ανοχή, γιαυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο. Ζαρντινιέρες, παλιά μηχανάκια, κώνοι μπροστά σε μαγαζιά, τα πεζοδρόμια κλεισμένα με καρέκλες από τα καφέ, αντιανεμικά διαχωριστικά, πανω στα πεζοδρόμια, με δυσκολία περνούν οι πεζοί…ότι να΄ναι σε μια πόλη άναρχη..

Κανείς δε νοιάζεται για την καλαισθησία,για τη νομιμότητα, ο καθένας για την πάρτη του. Και από την άλλη μια ανύπαρκτη δημοτική αστυνομία, ήθελα να ήξερα ποιος είναι ο ρόλος τους. Ο δήμος? τίποτα… μόνο ανέχεται …

Και θέλουμε να λεγόμαστε τουριστική πόλη, με τα μαύρα μας τα χάλια..

Δείτε το μάγκα της φωτογραφίας ππυ τοποθέτησε κάγκελα στο πεζοδρόμιο. Αλήθεια ρε παιδιά, πείτε μου, γιατί έβαλε κάγκελα στο πεζοδρόμιο?

Και αν είναι έτσι, να κάνω και γω και σεις ότι μας κατεβάζει το κεφάλι..»

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πολεοδομία του Λουτρακίου είναι να λέει στον πολίτη “έλα μωρέ, θα σου κάνει ένα δικαστήριο η γειτόνισσα που έχεις προβλήματα και θα σου πάρει το οικόπεδο, μη σκας”.Αν έχεις θέμα μάστορα κάνε μου μήνυση

  2. Ο καταγγελον τώρα το κατάλαβε ότι η Ελλάς είναι ξεφραγο αμπέλι; Μα καλά που ζείτε κύριε/ κυρία μου.Εάν σας ενοχλεί τόσο πολύ στουκαρετε πάνω στα κάγκελα με το όχημα σας

  3. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΡΚΙΝ; ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!

  4. Πρέπει να επέμβει άμεσα και η αστυνομία για να σταματήσει τον καραγκιόζη που κλείνει τον πεζόδρομο. Είναι θεσα ασφαλείας. Δεν συζητάω βέβαια για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Ντροπή του!!

  5. Πραγματικά όμως εκεί στην Αγίου Ιωάννου κρίμα που έφτιαξαν τον πεζόδρομο. Δεν έχει κανένα νόημα να τον λέμε έτσι αφού περνούν και παρκάρουν πιο πολλά αυτοκίνητα κι από τους κανονικούς δρόμους. Μάλλον έτσι θα καταντήσουν κι οι μελλοντικοί πεζόδρομοι που είναι στο σχέδιο για το Loutraki open mall.

  6. Ακου κάγγελα στο πεζοδρόμιο … ρε ότι ναναι σε αυτήν την πολή .Εδώ ο άλλος έχει στρώσει τραπέζάκια στα παρτέρια , και τραπεζάκια στα βότσαλα …. τι να λέμε τώρα …

    • Εδω έχουν καταπατηθεί ολοι οι αιγιαλοι τα κάγκελα στα πεζοδρόμια ειναι μονο ? Οταν η πολεοδομία είναι και αντιδημαρχια περιμένεις κάτι καλύτερο? Ένα χάλι είναι όλο το Λουτράκι

  7. Αυτή είναι η νοοτροπία του Έλληνα, συμβαίνει παντού, προφανώς όχι μόνο στο Λουτράκι. Να υποθέσω ότι τοποθετήθηκαν για προστασία από τα παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα, όμως δεν γίνεται να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει και προφανώς, χωρίς σχετική άδεια. Πρέπει ο Δήμος να επέμβει άμεσα στην περιοχή της Αγίου Ιωάννου, να φύγουν τα παρανόμως σταθμευμένα μαζί με τα κάγκελα αυτά, που εμποδίζουν τους πεζούς και να μοιράσει πρόστιμα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως.

  8. Ελλάδα είμαστε.Ο,τι θέλει κάνει ο καθένας.Ελεγχος δεν υπάρχει από κανέναν.Μόνο καταγγελία,αλλά και πάλι οι περισσότεροι το σκέπτονται…..

    • ΤΣΑΠΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΚΡΙΜΑ.

  9. Ρε παιδιά.. Τι λέτε για την Αγίου Ιωάννου και την Καραϊσκάκη!!!Κοινό μυστικό είναι!! Στους περισσότερες οδούς αυτό γίνεται.. Παλιά μηχανάκια, γλάστρες, τραπεζάκια κ.τ.λ.Στον κεντρικό δεν αναφέρεται κανειςςς;;; Εκεί κι αν γίνεται το ίδιο!!Εξω από τα μαγαζιά τους αλλά και τα σπίτια, ότι θέλει ο καθένας βάζει!! Το Πάσχα θα βγάλουν και τη σούβλα τους στο δρόμο!!

  10. Πολυ καλά κανουν. Αφου μπορουν και οι αρμοδιοι κοιμουνται ορθιοι!!! Μονον ο μισθος τους τους ενδιαφερει τοποτε αλλο.

    • Τι επώνυμες καταγγελίες σε πολεοδομία και δήμους και κουραφέξαλα.Οι υπάλληλοι των παραπάνω υπηρεσιών που μένουν;;;; Εκτός Λουτρακιου;;; Και ο δήμαρχος, και οι αντιδήμαρχοι και όλοι δεν μένουν στο Λουτρακι και δεν κυκλοφορούν στην Ελ. Βενιζέλου, ούτε στην Καραϊσκάκη, ούτε, ούτε… Ζουν σε άλλη πόλη;; Η μήπως σε άλλο πλανήτη;;

  11. Έλα να δεις γκαράζ πάνω στο δρόμο και κανένας δεν ασχολείται όταν θα θρηνήσουμε θύματα θα είναι αργά, πριν το AVIN που είναι στα φανάρια όλο ευθεία κάτω ελάτε να δείτε

  12. Μια φραση λεει “Για να φτιαξεις ομελετα πρεπει πρωτα απο ολα να σπασεις αυγα”Με ανωνυμες καταγγελιες στο μπλογκ δεν γινεται τιποτα.Τι θα πει “H Πολεοδομία στο Λουτράκι ακούει;” ,εγινε καταγγελια στην αρμοδια πολεοδομια;Απευθυνθηκατε στην δημοτικη αστυνομια και στο δημο να τους υποδειξετε την παραβαση;Ή πρεπει να το δουν στο φλυτζανι;Αν εγινε καταγγελια,ποια ηταν η απαντηση ;

  13. Μπράβο στο Δήμο για την άμεση αντίδραση. Όμως υπάρχει και συνέχεια. Τον φωτιστικό στύλο ποιος τον πήρε ;Να τον βρείτε και να τον ξανά-τοποθετήσετε.

  14. Μια βόλτα στην οδό Μποτσαρη λιγο πιο πάνω από το παλιό ΙΚΑ ,κάποιος ιδιοκτήτης θεώρησε σωστό να χτισει δυο ωραία κολωνακια πάνω στο πεζοδρόμιο!!!

  15. Σκέφτηκε κανείς ότι μπορεί ασυνείδητοι οδηγοί δίτροχων να παρκάρουν αυθαίρετα στο πεζοδρόμιο και να κλείνουν την είσοδο/έξοδο των ενοίκων στο ίδιο τους το σπίτι; Βεβαίως και η κατασκευή του κάγκελου είναι παράνομη, όμως εμένα μόνο τα πορτακια με ενοχλούν (κανεις δεν μπορεί να καταπατά δημόσιο χώρο). Κατά τα αλλά και καλαισθητο είναι το κάγκελο και αποτρεπτικό για τις αυθαιρεσίες των δίτροχων. Ελενη Μ.

    • τοτε ο ιδιοκτητης του ακινητου να παρει τηλεφωνο την αστυνομια ή την τροχαια.και να τραβηξει φωτογραφιες ωστε να γινουν αυτα που πρεπει και να πληρωσουν οι ασυνειδητοι το προστιμο που πρεπει.Το θεμα δεν ειναι αν ειναι καλαισθητα ή οχι, ή αν ενοχλουν τον καθενα μας προσωπικα.Το θεμα ειναι μπορει να περασει ενας οποιοδηποτε τυπος καροτσιου;μπορει να περασει καποιος που κουβαλαει σακουλες,πραγματα κλπ;Σε καθε περιπτωση οπως ειπατε κανενας δεν μπορει να καταπατα δημοσιο χωρο,με πορτακι ή χωρις,και να κανει οτι θελει χωρις “ναι μεν αλλα”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog