Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κότα έκανε τεράστιο αυγό στο Ναύπλιο (φωτο)

- Advertisement -

Ένα τεράστιο αυγό έκανε μία κότα σε κοτέτσι στο Ναύπλιο, Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022. Ένα παράξενο φαινόμενο είδε ο αγρότης Κωνσταντίνος Πετρουλάς στο κοτέτσι που έχει στο αγρόκτημα του στην περιοχή Πολύγωνο Ναυπλίου.

Το πρωί που πήγε για να μαζέψει τα αυγά ,είδε και ένα πολύ μεγάλο ,το διπλάσιο από τα άλλα. Ο αγρότης ζύγισε το αυγό και είδε ότι ήταν 114 γραμμάρια το διπλάσιο σε βάρος από τα κανονικά.

Το μεγάλο αυγό όπως μας είπε και ο ίδιος αγρότης , είναι τρίκροκο και πολύ καλό για ομελέτα.

Και μιας και κοντεύει Πάσχα ,θα βαφτεί κόκκινο και θα είναι πρωτότυπο για το Πασχαλινό τσούγκρισμα των αυγών. Ο κ. Πετρουλάς διαθέτει ένα κοτέτσι με αρκετές κότες στο αγρόκτημα του και μάλιστα όπως ο ίδιος λέει πολύ φιλικές και χαδιάρες.

Κάθε πρωί και το βράδυ τον περιμένουν για να τις βγάλει έξω για βοσκή και αντίστοιχα να τις βάλει μέσα μόλις πέσει το φως.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλανιάρα θα ήταν η κότα 😜😜Που τα βρίσκεις ρε Χαρά αυτά τα περίεργα 😁😁Δεν ξέρω πότε θα κλείσει το μπλογκ για το Πάσχα να ευχηθώ καλό βάψιμο στις κυρίες του μπλογκ καλή Ανάσταση και κυρίως υγεία σε όλους τους φίλους και φίλες του μπλογκ και σε όλο τον κόσμο. Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog