Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Sportcamp: Πασχαλινή γιορτή αθλητισμού στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Γέμισε η πόλη μας χαρούμενες παιδικές φωνές, πολύχρωμες φανέλες και όμορφα συνθήματα, σε μια ζωηρή και κεφάτη αθλητική γιορτή από 17 έως 19 Απριλίου!

Παιδιά, έφηβοι, γονείς, προπονητές και επισκέπτες, κατέκλυσαν το Λουτράκι και τις γύρω περιοχές, προκειμένου να συμμετάσχουν, να εμψυχώσουν, να χειροκροτήσουν και να απολαύσουν πλούσιο θέαμα!

Στα ανοιχτά γήπεδα του Sportcamp, των Ισθμίων και του Θωδείου, αναμετρήθηκαν οι ομάδες ποδοσφαίρου στις ηλικιακές κατηγορίες U16, U14, U12, U10 & U8, ενώ στο κλειστό γυμναστήριο του Sportcamp και του Γαλανόπουλου, οι ομάδες μπάσκετ των κατηγοριών U18, U15 & U13. Αγόρια και κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παίζοντας με άμιλλα και ενθουσιασμό!

Οι ομάδες φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Sportcamp, απολαμβάνοντας διαμονή και γεύματα προσαρμοσμένα στις αυξημένες ανάγκες των μικρών και μεγαλύτερων αθλητών, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την εμπειρία και τη διοργάνωση!

Τα Easter Cups, διοργανώνονται και υλοποιούνται κάθε χρόνο από το Sportcamp. Δεδομένης της μη πραγματοποίησης των δύο προηγούμενων ετών λόγω πανδημίας, η φετινή υποδοχή και συμμετοχή των ομάδων ήταν άκρως δυναμική και ενθουσιώδης, ικανοποιώντας τις προσδοκίες όλων των συμμετεχόντων!

Ασπρόμαυρες και πορτοκαλί μπάλες, τέρματα και καλάθια, κύπελλα και μετάλλια, παιδικά γέλια και φωτεινά χαμόγελα, γέμισαν τις μέρες μας με την αισιοδοξία και χαρά που μοναδικά προσφέρει ο αθλητισμός!

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog