Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ΕΠΣ Κορινθίας θέσπισε ετήσιο τουρνουά «Βαγγέλης Τσάκωνας»

- Advertisement -

Τρισάγιο τελέστηκε και στη συνέχεια δόθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας των  Μικτών ομάδων, τιμώντας τη μνήμη του 14χρονου Βαγγελάκη Τσάκωνα  που σκοτώθηκε στον Ισθμό, πριν δύο χρόνια..

Την εκδήλωση διοργάνωσε η  ΕΠΣ Κορινθίας το απόγευμα Μεγάλης Πέμπτης στο στάδιο Γ.Στέφας στα Ισθμια.

Παρουσία της οικογενείας , αφιερώθηκε το προγραμματισμένο τουρνουά, με τη συμμετοχή  70 παιδιών, συμπαικτών   στις ομάδες που υπήρξε μέλος 0 Βαγγελάκης Τσάκωνα .

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη καθώς τα παιδιά έσμιξαν για να τιμήσουν τον συμπαίκτη τους, συγκινητικά ήταν και τα λόγια του Ιερέα που έφεραν δάκρυα στα μάτια των γονιών του μικρού Βαγγέλη αλλά και όλων των παρευρισκομένων, μικρών και μεγάλων.

Δόθηκαν αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά μεταφέροντας το μήνυμα και την ελπίδα ότι τα παιδιά ξέρουν να τιμούν , όχι με τις φανέλες των ομάδων που παρέδωσαν στους γονείς, ούτε τις αναμνηστικές πλακέτες αλλά με την σκέψη , την παρουσία και την προσευχή για την ψυχή του νέου αυτού παιδιού που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.

Το τουρνουά “Βαγγέλης Τσάκωνας” γεννήθηκε και θα ξανασμίγει κάθε χρόνο τους παλιούς συμπαίκτες !!

Αθάνατος Βαγγέλη ο Θεός να χαρίζει Υγεία στην Οικογενειά σου ! Καλή Ανάσταση και Υγεία σε όλους !!

 

Ο πατέρας του 14χρονου Βαγγέλη, Γιώργος Τσάκωνας   δήλωσε

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που σήμερα τίμησαν τη μνήμη του παιδιού μου σε όλους τους παράγοντες στο Γιάννη αλεξόπουλο στον Ηλία Αντώνη και σε όλους τους γονείς και φίλους με τίμησαν με την παρουσία τους σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου και πιστεύω ότι ο γιος μου με τόση αγάπη που πήρες σήμερα να είναι χαρούμενος Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία και πάλι σας ευχαριστώ

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog