Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνελήφθη σερβιτόρος επειδή έκλεψε κινητό τηλέφωνο από πελάτη

- Advertisement -

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr την Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα, πελάτης έπινε τον καφέ του σε παραλιακό μαγαζί του Λουτρακίου.

Στη συνέχεια αντιλήφθηκε πως το κινητό του τηλέφωνο «έκανε φτερά». Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν μεγάλης αξίας, εκτιμάται στα 1000 ευρώ… Κανείς όμως δεν είδε τίποτα…

Απευθύνθηκε ευθύς αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, όπου κατέθεσε μήνυση κατ΄αγνώστων.

Οι έμπειροι αστυνομικοί, άρχισαν την έρευνα ενώ ζήτησαν καταθέσεις  από τους σερβιτόρους της βάρδιας. Παράλληλα προσπαθούσαν να εντοπίσουν το κινητό τηλέφωνο.

Πραγματικά χθες Τρίτη 26 Απριλίου, το κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κόρινθο.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το είχε κλέψει ο σερβιτόρος, ο οποίος το έδωσε στον πατέρα του με σκοπό να το πουλήσουν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κόρινθο.

Συνελήφθησαν και οι τρεις. Ο 28χρονος σερβιτόρος για κλοπή, ο πατέρας του για πώληση κλοπιμαίων  και ο καταστηματάρχης για αποδοχή κλοπιμαίων εγκλήματος….

Σχηματίσθηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

Το τηλέφωνο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να χαιρετίσουμε την Χαρά και το μπλογκ και τους φίλους και φίλες του μπλογκ που μετά την εορταστική περίοδο επιστρέφουν στην πρώτη γραμμή της επικαιροτητας για το μπλογκ και για τους σχολιαστές στα γνωστά τους σχόλια τις μουρμουρες κλπ κλπ. Για το περιστατικό που αναφέρετε το μπλογκ με το κινητό τι να πούμε. Δεν θα πει ο Αντρέας κάτι. Θα γράψουν άλλοι και θα τα πουν καλύτερα. Αντε γειά μας έχουνε και το ματς με τον Παοκ σε λίγο για τα αθλητικά νέα. ⚽⚽⚽

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog