Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Συζητείται η μονοδρόμηση της Ποσειδώνος στο Τοπικό Συμβούλιο

- Advertisement -

Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο του δήμου στο Λουτράκι. Το πρώτο θέμα αφορά στην γνωμοδότηση κυκλοφοριακής μελέτης για τη μονοδρόμηση της οδού Ποσειδώνος στο τμήμα μεταξύ των οδών Αιγαίου και Παπανικολάου.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση

7η Πρόσκληση (03-05-2022)
- Advertisement -

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω πως είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Διαπλατυνση του πεζοδρομίου επιτέλους και με δενδροφυτευση ώστε να ομορφύνει και να διευκολύνει τους πεζούς, Υπάρχει μελέτη γιαυτό;μπορείτε να την δημοσιεύσετε;

  2. Μια χαρα ειναι η Ποσειδωνος διπλης κοιταξτε να καθαρισετε κανενα καδο να φτιαξετε κανενα κυνοκομειο Ευρωπαικων προδιαγραφων και μετα ολα τα αλλα

  3. Μακάρι αλλά το βλέπω δύσκολο.Θελει γενναίες αποφάσεις και εμείς εδώ δεν μπορούμε να τις πάρουμε για ψηφοθηρικους λόγους.

  4. Μα τι λέτε, είστε σοβαροί, τι διαπλάτυνση δεντράκια και ιστορίες. Θα χάσουμε τους πελάτες μας για μερικά δεντράκια, για όνομα του Θεού

  5. Αν θυμάμαι καλά,πριν μερικά χρόνια,είχε ακουστεί η ΠΕΖΟΔΡΌΜΗΣΗ και όχι η μονοδρομηση.Τι έγινε, άλλαξαν τα αναπτυξιακά πλάνα;;;;

  6. Καθαρίστε πρώτα το ποτάμι που επί 25 χρόνια είναι στην ίδια κατάσταση και αφήστε την μονοδρομηση, φτιάξτε και τα πεζοδρόμια να περπατάμε βασικά και απαραίτητα πράγματα.

  7. Σε δρομο με όριο ταχύτητας 30 χιλιομετρα βλέπουμε αυτοκινητα και μηχανάκια αλλά και ταξι να κινουνται με 130 ! Αμα μινοδρομηθει θα πηγαινουν με 200

  8. Μήπως πρώτα πρέπει να φτιαχτούν οι καθετοι στην Ποσειδώνος. Αλλιώς πως θα κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα και. Θα εγκλωβίζοβται κσι μονο απο τηνΠαπανικολαου θα μπορουν να φύγουν. Η Παπανικολάου που δεν εχει ουτε πεζοδρόμια!!!Ελεος!!!

  9. Θα πρέπει πρωτα να ανοιχτουν οι κάθετοι στην Ποσειδώνος αλλιως τα αυτοκίνητα θα ςγκλωβίζονται και θα κάνουν κύκλο από την Παπανικολάου που δεν έχει ούτε πςζοδρόμια!!!!Ελεος!!

  10. ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΧΛΙ…ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

  11. Σπασμένα φώτα Δήμου που κρέμονται καλώδια, περπατάς και σκοντάφτεις στις ανισόπεδες πλακες; έχω φτάσει 50 χρόνων και το παραλιακό μέτωπο είναι όπως ήταν πριν 40 χρόνια και χωρίς συντήρηση! Το μόνο που συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια είναι να δημοσιεύουμε για τα μάτια του κόσμου ” συζητήσεις ” , από πράξει τίποτα, μόνο μάσα!

  12. Δεν βλέπετε τα χάλια της πόλης μας! Ο δρόμος μας μάρανε! Έρχονται τουρίστες και γελάνε! Κρέμονται καλώδια χωρίς φωτισμό στις κολώνες 10 χρόνια! Ανισοπεδες πλάκες! Η κυριλα , το δήθεν και η μάσα μας έφαγον!

  13. Έχω την εντύπωση ότι το Λουτράκι πάσχει από δρόμους και πάρκινγκ!Αν κάνετε και μονοδρομηση ανοίξτε περιφερειακούς έξω από το Λουτράκι για να μην μπαίνουμε καν μέσα και εγκλωβιζομαστε!

  14. Βλέπω μια προσπάθεια να καταστρέψουν ότι υπάρχει.Ό,τι υπάρχει δεν συντηρείτε παραμένει ελεο Θεού Ο κεντρικός δρόμος στο Λουτράκι θέλει συντήρηση.

  15. Διαβάζω τα σχόλια όλων σας. Σε άλλα συμφωνώ κ σε άλλα διαφωνώ!! Όμως γιατί τα γράφετε εδώ και δεν κάνετε τα παράπονα (σωστά παράπονα) στον Δήμαρχο ::

    • ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΕΠΙ ΤΙΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ (ΠΑΡΑΛΙΑ) ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟ!!! ΛΎΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Δούμε!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

  16. Θέλουνε να βάλουνε καρέκλες και τραπεζάκια. Έλεος πια με τέτοιες χαζομάρες. Όχι στην μονοδρόμηση της Ποσειδώνος.

  17. Τους μόνους που εξυπηρετεί η μονοδρόμηση είναι τους καταστηματάρχες που πλέον θα αποκτήσουν ένα δωρεάν τεράστιο πάρκινγκ την μία από τις δύο λωρίδες του μελοντικού μονόδρομου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog