Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με επιτυχία η ημερίδα «Ανάπτυξη και αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών του Επιμελητηρίου Κορινθίας»

- Advertisement -

Σημαντική ημερίδα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 27 Απριλίου στο  Επιμελητήριο Κορινθίας, με θέμα την υλοποίηση του έργου για την  «Ανάπτυξη και αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών του Επιμελητηρίου Κορινθίας» προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, προερχόμενα από το ΠΕΠ Πελοποννήσου ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ενέταξε τα 5 επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο εν λόγω έργο συνολικού προϋπολογισμού  1.250.000€.

Στην αναλυτική και εποικοδομητική του παρουσίαση, ο Δ/ντης της Διαχειριστικής Αρχής ΕΣΠΑ Πελοποννήσου κ. Αντώνης Ψαράκης, ανέλυσε τους 5 στόχους, Οδική Ασφάλεια-Νοσοκομείο-Σχολεία, Τουρισμός-Πολιτισμός, Κοινωνικό Τμήμα, Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ) και Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) προς τους Επαγγελματίες-Μέλη του Επιμελητηρίου  (ΕΣΠΑ 2021-2027).

Στον χαιρετισμό τους, η  Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κος Χάρης Βυτινιώτης, συνεχάρησαν γι’ αυτή την πρωτοβουλία τον Πρόεδρο, το ΔΣ και  τους συνεργάτες του Επιμελητηρίου.

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog