Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πέθανε ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Φάνης Σταματόπουλος. Δεν είχε κάνει εμβόλιο

- Advertisement -

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 63 ετών ο γνωστός Ιατρός Γυναικολόγος Θεοφάνης Σταματόπουλος

Ο Θεοφάνης Σταματόπουλος είχε καταγωγή  από τον Ασπρόκαμπο Κορινθίας. Για πολλά χρόνια διατηρούσε ιατρείο στην Κόρινθο επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου.

Aξίζει να αναφερθεί ότι ο Φάνης Σταματόπουλος ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας και πολύ καλός άνθρωπος..

Ο γνωστός γυναικολόγος το τελευταίο διάστημα , σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr νοσηλευόταν με κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Τρίπολης. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» των Αθηνών, όπου διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς ήταν ανεμβολίαστος…

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 30 Απριλίου στον  Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας

 

 

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ μου έφερες τρία παιδιά στον κόσμο ήσουν ένας πολύ καλός άνθρωπος κ πολύ καλός γιατρός καλό παράδεισο κ κουράγιο στην οικογένεια σου..

  2. Όταν κάποιος πεθάνει και είναι ανεμβολιαστος γίνεται πρώτη είδηση.Αν όμως είναι τριπλοεμβολιασμενος δεν αναφέρεται πουθενά.Γιατί δεν λέτε ότι στις ΜΕΘ το 46-47% είναι πλήρως εμβολιασμενοι?Γνωρίζετε ότι η θνητότητα από όλους τους λόγους εκτός covidεχει αυξηθεί κατακόρυφα τον τελευταίο χρόνο?

  3. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του.Ήταν ευγενικός,Κύριος,εξαιρετικός γιατρός μα πάνω από όλα ήταν άνθρωπος.Καλο παράδεισο γιατρέ μου !!

    • Ο ποιο ευγενικός και καλοσυνάτος γιατρός που είχα ποτέ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε, βγήκε στην σύνταξη να ξεκουραστεί και να απολαύσει την ζωή αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια… Αιώνια η μνήμη του, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να τον αναπαύσει εν ειρήνη.

  4. Συγνωμη που θα το πω αλλα ειναι ντροπη να βαζεται τετοιο τιτλο ,το αν ηταν ή οχι ειναι καθαρα δικαιωμα του (και προσωπικο του δεδομενο) και δεν αφορα κανεναν μας.ασε που μπορει ακομα και τωρα που το θεμα εχει “ξεφουσκωσει” να γινει παλι αφορμη για διαφορες συζητησεις.εκτος και αν αυτο θελετε,που δεν θελω να το πιστευω γιατι εχω μια αρκετα καλη εικονα για το site

    • Αγαπητέ φίλε Μαχ, είτε το θέλουμε είτε όχι τα εμβόλια σώζουν… Κατά την άποψή μας ένας γιατρός ακόμα και με το θάνατό του, περνάει μηνύματα..
      Σεβαστή κάθε άποψη βέβαια και σε ευχαριστούμε κυρίως για τα καλοπροαίρετα και κόσμια σχόλιά σου πάντοτε! Να είσαι καλά και χρόνια πολλά! Υγεία!

      • Δεν διαφωνω και γω εμβολιασμενος ειμαι.Νομιζω καταλαβαινετε πως το ειπα.Χρόνια πολλά σε όσους τρέχουν το μπλογκ!Να’στε καλά!

  5. Ευγενης αξιολογος γιατρος υπ εροχος ανθρωπος πολυ κριμα !!!!!λυπαμαι πολυ αν δεν ειχε κανει το εμβολιο και’εφυγε αδικα!!!!!

  6. Καλο παραδεισο αγαπημενε μας γιατρε θα σε θυμομαστε παντα με πολυ αγαπη γιατι κι εσυ εισουν τοσο καλος και αγαπητος σε ολος.Κουραγιο και δυναμη στην οικογενεια.

  7. Μοναδικος Γιατρος! Δεν θα υπαρξει αλλος…γιατι ηταν πανω απ ολα ενας ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Γιατι και αυτο σπανιζει πια..Δεν μπορω να το πιστεψω …τοσο νωρις…γιατρε μου! Θα μας λειψεις τοοσοο πολυ! Αποσυρθηκες βεβαια αλλα ξεραμε ολες οτι αν σε χρειαστουμε θα ησουν διπλα μας…τι να πω …ο Θεος ειχε αλλα σχεδια..εκεινος παντα ξερει καλυτερα. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΣΕΙΣΟ! Εμεις και τα μωρα μας θα σε εχουμε παντα στην καρδια μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog