Ψηφιακές υπηρεσίες στους δημότες χωρίς υπογραφές και σφραγίδες

Στους 28 δήμους με ενεργοποιημένες ψηφιακές θυρίδες για την εξυπηρέτηση των δημοτών μέσω της πλατφόρμας gov.gr, συγκαταλέγεται ο δήμος Κορινθίων όντας από τους πρώτους που είχαν καταθέσει το σχετικό αίτημα και πάντα προσανατολισμένος στην κατεύθυνση της σύγχρονης διοίκησης , της άμεσης και χωρίς ταλαιπωρία εξυπηρέτησης.

 

Οι θυρίδες των δήμων στο gov.gr περοσφέρουν τρείς δυνατότητες:

➊ Έκδοση πιστοποιητικών αρμοδιότητας των Δήμων χωρίς την ανάγκη φυσικών υπογραφών και σφραγίδων. Τα πιστοποιητικά αυτά είναι έγκυρα σε φυσική αλλά και σε ψηφιακή μορφή, τόσο στη Δημόσια Διοίκηση όσο και κατά την προσκόμισή τους σε ιδιωτικούς φορείς.

➋Υποδοχή και διεκπεραίωση αιτήσεων δημοτών από το gov.gr, με πρώτη υπηρεσία τη Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας.

➌ Αυτεπάγγελτη αναζήτηση και έκδοση πιστοποιητικών που είναι απαραίτητα σε διαδικασίες των Δήμων και παρέχονται από το gov.gr.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ενεργοποίηση των θυρίδων σε επιπλέον 46 Δήμους που ήδη έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα. Οι υποδομές και οι εφαρμογές έχουν ήδη δημιουργηθεί και για τους 322 Δήμους της χώρας.

 

ΚΑΠΗ Δήμου Κορινθίων

Από τις 3 Μαϊου επαναλειτουργούν σταδιακά!

✔️Β.Ταγαράς: Επιτέλους ύστερα από 2 χρόνια ετοιμάζονται να επαναλειτουργήσουν τα ΚΑΠΗ στον δήμο Κορινθίων και είμαστε πολύ χαρούμενοι!!

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων με χαρά σας ανακοινώνει ότι, τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας θα επαναλειτουργήσουν, μερικώς, από την Τρίτη 3 Μαΐου 2022.
Σύμφωνα, πάντα, με τις οδηγίες της πολιτείας, η προσέλευση των μελών στα Κ.Α.Π.Η θα γίνεται, με προκαθορισμένα ραντεβού και τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Επίσης, είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης .

Για τα ραντεβού σας & πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα :
• 27410 29109 τα μέλη των Κ.Α.Π.Η., ΑΡΧΑΙΑΣ- ΑΛΜΥΡΗΣ- ΚΟΡΦΟΥ- ΣΟΦΙΚΟΥ – Α΄ Κ.Α.Π.Η
• 27410 26412 τα μέλη των ΚΑΠΗ ΑΣΣΟΥ-ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ, ΣΟΛΟΜΟΥ- ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ – Β΄ Κ.Α.Π.Η
• 27410 24075 τα μέλη των ΚΑΠΗ, ΑΘΙΚΙΩΝ, ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ, ΤΕΝΕΑΣ- ΣΤ΄ Κ.Α.Π.Η

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΑΓΑΡΑΣ Π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

❞𝚪𝚼𝚴𝚨𝚰𝚱𝚬𝚺 𝚫𝚼𝚴𝚨𝚻𝚬𝚺❞

στην Πινακοθήκη Κορίνθου

☑️Σάββατο 30 Απριλίου 2022, 19:30

Είσοδος ελεύθερη

Η έκθεση διοργανώνεται από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας ( συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020) και τη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Κορινθίων.

Ώ𝛒𝛆ς 𝚲𝛆𝛊𝛕𝛐𝛖𝛒𝛄ί𝛂ς

▪️▪️καθημερινά 09.00 π.μ- 14.00μ.μ

▪️▪️Τετάρτη & Παρασκευή 18.30π.μ – 20.30 μ.μ

▪️▪️Σάββατο 10:00 έως 13.00μ.μ

Ημερίδα- Σάββατο, 7 Μαΐου 2022, 9.00-14.30

Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,

ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ