Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου για νεαρές ηλικίες στο Λουτράκι

- Advertisement -

Με ενδιαφέροντες αγώνες και εντυπωσιακές αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου για τις ηλικιακές κατηγορίες U14, U12, U10 και U8 ομάδες που διεξήχθη την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Απριλίου στο Λουτράκι.

Στους αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP και σε όμορα γήπεδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας, η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΤORNADOS της Καλαμάτας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες U10 και U14, με προπονητές τους εξαιρετικούς Άρη Γαλανόπουλο και Γιάννη Ζαπρόπουλο.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι θυμήθηκα πάλι τώρα με το τουρνουά!! Πριν πολλά χρόνια 12-13 σε ένα από τα τουρνουά που γινόταν και αγωνιζόταν ο μικρός μου ο γιος ήταν προσκεκλειμενος ο θρυλικός Ουαλός σταικερ της Λίβερπουλ Ίαν Ρας. Ο Ίαν Ρας τότε ήταν νομίζω στην Ουαλικη ομοσπονδία για νεαρούς ποδοσφαιριστές και είχε παρακολουθήσει το τουρνουά. Το ποδόσφαιρο εδώ στην Βρετανία είναι ο βασιλιάς των σπορ και από μικρές ηλικίες υπάρχουν οι υποδομές για να βγουν στο μέλλον οι παίχτες που θαυμάζουμε δεκαετίες τώρα. Έχω φωτογραφικό υλικό αν θέλει η Χαρά να βάλει κανένα άρθρο Αντρικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog