Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παίρνουν τους αστυνομικούς από την Κορινθία. ΚΕΠ καταντά το ΑΤ στο Λουτράκι. Χωρίς περιπολίες η Κόρινθος

- Advertisement -

Διαβάστε στο Loutrakiblog.gr

Χθες το απόγευμα, Τρίτη 3 Μαϊου έγινε γνωστό πως με απόφαση του νέου αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας  οι αποσπάσεις 40 αστυνομικών που υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες του νομού Κορινθίας μεταξύ αυτών 10 από το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου δεν πρόκειται να ανανεωθούν…

Η μη αναπλήρωση  με νέους αστυνομικούς και η άμεση αποχώρηση των αποσπασμένων εντός τριών ημερών αφήνουν τον νομό μας και την πόλη μας στο έλεος των εγκληματιών.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Κορινθία αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με την εγκληματικότητα, πράγμα το οποίο θα γίνει ανεξέλεγκτο αν αποχωρήσουν τόσοι πολλοί αστυνομικοί.

Για του λόγου του αληθές επικοινωνήσαμε με τον  κύριο Χρήστο Βλαχοπάνο Πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας που είχε και προσωπική συνάντηση με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Σκουμά στο γραφείο του στην Αθήνα.

Ο  κ. Βλαχοπάνος δήλωσε  στο loutrakiblog.gr

«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η Κορινθία θα μείνει στο έλεος των κακοποιών. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω πως από την Κόρινθο αποχωρούν 40 αστυνομικοί. Αν λάβουμε υπ΄όψιν ότι 40 ακόμα αστυνομικοί είναι ήδη αποσπασμένοι σε άλλες περιοχές, καταλαβαίνετε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση της Κορινθίας μένει με 20 άτομα!!!»

Στην Κόρινθο δε φτάνουν ούτε για περιπολία

«Απο αυτούς σε καθημερινή βάση χρειάζονται για σκοπιές και για τα δικαστήρια 15 συνάδελφοι. Αρα το Τμήμα μένει με 5 άτομα, δηλαδή ούτε περιπολία δεν θα μπορούμε να κάνουμε!!

Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη μας είχε υποσχεθεί ότι όσο υπάρχει η Δομή Μεταναστών Κορίνθου, οι αποσπάσεις των συναδέλφων θα ανανεώνονται..

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι πριν την ενίσχυση των τμημάτων της Κορινθίας και δη της Κορίνθου, το 2018 είχαμε 1.100 κλοπές. Με την ενισχυση του 2019 είχαμε 400 κλοπές και 70-80 προφυλακίσεις ! Καταλαβαίνετε!»

Περιμέναμε τη διαταγή ανανέωσης

«Περιμέναμε να ανανεωθούν και τώρα, εν όψει και της τουριστικής περιόδου αλλά δυστυχώς ο Αρχηγός με πληροφόρησε ότι η Κυβέρνηση θέλει να ρίξει το βάρος της αστυνόμευσης σε τουριστικές περιοχές και σε πόλεις που υπάρχουν αεροροδρόμια..»

Τουριστικός δήμος το Λουτράκι αλλά δεν είναι στα σχέδια της Κυβέρνησης

Συνεχίζοντας ο κ. Βλαχοπάνος δήλωσε ότι στη συνάντηση που είχε με τον Αρχηγό, του επεσήμανε ότι το Λουτράκι είναι ο πλέον τουριστικός δήμος κοντά στην Αθήνα που αποτελεί πόλο έλξης τουριστών και επισκεπτών αλλά και η Κορινθία γενικότερα. Τόνισε δε, ότι φέτος αναμένεται να πενταπλασιαστεί η τουριστική προσέλευση και αυτό φαίνεται και από τις επενδύσεις που έχουν γίνει και στο Λουτράκι και ευρύτερα.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λουτρακίου θα γίνει ένα… ΚΕΠ

15 άτομα !! μόνο θα παραμείνουν στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, λίγο πριν το καλοκαίρι, ενώ αποχωρούν 9 άτομα…

Αν σε αυτούς τους 15 υπολογίσουμε τη Διοικητή, τον Υποδιοικητή και τις άδειες που δικαιούνται οι αστυνομικοί, καταλαβαίνετε ποια είναι η αστυνομική δύναμη στο Λουτράκι.

 

Σχόλιο LB

Αφήστε τα σπίτια σας, τα καταστήματα και τα αυτοκίνητά σας ξεκλείδωτα!! Τουλάχιστον να μην έχετε φθορές…. Γιατί Αστυνομία δεν θα υπάρχει….

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Δημος τη κανει για ολα αυτα τιποτα μια πολη χωρις Alpha bank χωρις Eurobank ΟΤΕ ΙΚΑ ΟΑΕΔ ΔΕΗ γιατι αφησε μια τουριστικη πολη στο ελεος τις γιατι

  2. Δυστυχώς αυτή την ισοπέδωση δεν την είχε Ποτέ το Λουτράκι!!! Αντί προς την πρόοδο στο Χάος!!!!!!

  3. Γιατί δεν τους ενδιαφέρει η πρόοδος του Δήμου Πάρα μόνο η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών!!!

  4. Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει για το Δήμο και το Δήμαρχο είναι ότι φταίει που έχασε ο Παοκ το πρωτάθλημα😄😄😄Για την αστυνομία και τους αστυνομικούς γιατί φταίει ο δήμαρχος ρε παιδιά. Για τις τράπεζες και τους δημόσιους οργανισμούς γιατί φταίει ο δήμαρχος βρε παιδιά. Αυτές δεν είναι στις αρμοδιότητες του Δήμου αν δεν κάνω λάθος. Η τράπεζα είναι ιδιοτικη επιχειρήση ανοίγει και κλείνει όπου θέλει και όποτε θέλει. Σε όλο τον κόσμο που δεν έχουν δημόσιες υπηρεσίες πως τη βγάζουν. Πείτε για τον Δήμο για τα σκουπίδια και τα αδέσποτα αλλά όχι και για όλα τα άλλα. Ελπίζω σε δημοσίευση γιατί γίνονται κουραστικοί οι φίλοι και φίλες να λένε για τις κλειστές υπηρεσίες

  5. KI ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ Η ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ! ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΙΔΕΜΗ ΒΟΥΛΩΣ’ΤΟ.

  6. Δεν μου απαντάς αν φταει ο Δήμος και ο Δήμαρχος για τις τράπεζες και της δημόσιες υπηρεσίες !Για τα αλλά τωρα που γράφεις περαστικα σου και να κοιταχτείς σε κανένα γιατρό Αντρεας

  7. Αυτός που λέει τα γεγονότα και αλήθειες δεν λέγετε ξερόλας. Ξερόλας είναι αυτός που δεν ξέρει τίποτα και ρίχνει τις ευθύνες δεξιά και αριστερά. Περαστικά σου και να κοιταχτειςκαι εσύ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog