Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

A.O.Λουτράκι: Τίτλοι τέλους στη συνεργασία με τον Γιάννη Νούλα

- Advertisement -

Οι αλλαγές, συχνά είναι δύσκολες και άβολες.

Πόσο μάλλον, όταν αφορά στον αποχωρισμό από τον Σύλλογο, ενός ανθρώπου που επί 14 συναπτά έτη ήταν κομμάτι της ψυχής του!

Ξεκινώντας από την Σχολή Ποδοσφαίρου, κατάφερε με κόπο να συμβάλλει όσο κανένας στην ανάπτυξη πολλών γενεών ποδοσφαιριστών που σήμερα, απαρτίζουν είτε το ρόστερ της ομάδας μας ή άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων εντός και εκτός νομού Κορινθίας.

Κυρίως όμως συνέβαλλε μέσα από το παράδειγμα και την συμπεριφορά του στο να ανδρωθούν αθλητές με εξαίρετο χαρακτήρα, που έχει μεγάλη ανάγκη το ποδόσφαιρο.

Τα τελευταία πέντε χρόνια πρόσφερε επίσης πολλά και από το πόστο του Α΄ Προπονητή, ώστε η ανδρική ομάδα να επανασυσταθεί κατά το πλείστων από δικούς της αθλητές.

Γιάννη Νούλα, σ΄ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο Σύλλογο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην από εδώ και πέρα πορεία σου.

Είμαστε σίγουροι ότι καριέρα σου θα είναι λαμπρή.

Εις το επανιδείν!

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένας είναι ο προπονητής που θα κάνει το βήμα παραπάνω μαζί του ο Αολ έχει όλα τα προσόντα είναι δουλευταρας ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο,ζει το παιγνίδι αλλάζει συστήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και τ όνομα του Λάκης Κολιακος.

  2. Σωστή και επιβεβλημένη η κίνηση αυτή. Μετά από τόσα χρόνια χρειάζεται κάτι νέο και ο ΑΟΛ και ο Γιάννης ότι είχαν να πάρουν και να δώσουν το έκαναν!! Καλό είναι επίσης που οι δύο πλευρές χωρίζουν σαν φίλοι και έτσι είναι το σωστό!! Αυτά τα ολίγα και καλή συνέχεια στον Γιάννη και καλή συνέχεια με νέο κόουτς στον ΑΟΛ και εύχομαι να βρουν κάτι σαν κράμα Μουρινιο Γκουαρντιολα που λένε κάτι καρντασια 😜😜Αντρικός γειά σας γειά σας

  3. Συμφωνώ με τον φίλο που λέει για τον Κολιακο!! Στην αρχή έτσι πως έλεγε πήγε αλλού το μυαλό μου μέχρι να δω το ονομα😜😜Να πω εδώ έτσι για την ιστορία ότι ο Αντρικος έκανε ρεπορτάζ να δει αν υπάρχει παρασκήνιο με την αποχώρηση του Γιάννη😎Είχα επικοινωνία με τον πρόεδρο Αντιπρόεδρο και φίλους ΑΟΛ και με διαβεβαίωσαν ότι όλα ήταν εντάξει και απλός χρειάζεται μια αλλαγή και ένα σοκ που μου είπαν χαρακτηριστικά. Αντε και ρεπορτάζ τηςΑολαρας σας έχω Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog