Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ναύπλιο: Βανδαλίζουν την ιστορία της χώρας (Φωτογραφίες)

- Advertisement -

Xωρίς αιδώ καταστρέφουν τον Ενετικό Προμαχώνα και τα κανόνια στα 5 Αδέρφια, στο Ναύπλιο. Άγνωστοι βανδαλίζουν την ιστορία της χώρας, αφήνοντας ντροπιαστικά αποτυπώματα στα Μνημεία.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός αποτελούν ντροπή για το σύγχρονο Ελληνικό κράτος, που δεν σέβεται τον εαυτό του και δεν προστατεύει την περιουσία του

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του anagnostis.org αποτελούν ντροπή για το σύγχρονο Ελληνικό κράτος, που δεν σέβεται τον εαυτό του και δεν προστατεύει την περιουσία του.

Περαστικοί, ξένοι και ντόπιοι μένουν άφωνοι αντικρίζοντας την καταστροφή που έχει συντελεστεί στο Ναύπλιο. Οι φωτογραφίες με γκράφιτι στον Ενετικό Προμαχώνα, κάτω από τα 5 Αδέρφια καθώς και οι «ζωγραφιές» με γραφίτη πάνω στα ιστορικά Ενετικά κανόνια που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία από το Παλαμήδι και την Ακροναυπλία, αποτυπώνουν την παρακμή.

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πάντα θα υπάρχουν ανάμεσά μας υπάνθρωποι, αλλά το κακό είχε ήδη ξεκινήσει από το 1981, όταν στα σχολεία άρχισε η ιστορία να αντιμετωπίζεται με απαξίωση με αποτέλεσμα σήμερα να εκφράζεται αδιαφορία για την πορεία του Έθνους στον χρόνο και τα επιτεύματα της Πατρίδος. Κάποιοι έδωσαν το αίμα τους για να είναι ελεύθερα σήμερα τέτοια ανεύθυνα αλητάκια και να ποτίζουν την ιστορία μας με μπογιές και σπρέϋ. Σίγουρα ο νόμος πρέπει να προνοήσει και να χρεώνονται οι γονείς των ανηλίκων με το κόστος καθαρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog