Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι-Κορινθία: Έρχονται συλλήψεις για το κύκλωμα παράνομης πώλησης οικοπέδων

- Advertisement -

«Γερή μπάζα» φαίνεται πως έκαναν επιτήδειοι στο Λουτράκι και την Κορινθία, χρησιμοποιώντας αχυράνθρωπους και πουλώντας με τη μέθοδο της χρησικτησίας οικοπέδα αποκομίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες Σκάνδαλο μεγατόνων στην Κορινθία. ‘Αρπαξαν οικόπεδα αξίας εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να το ξέρουν οι ιδιοκτήτες τους

Στο κύκλωμα σύμφωνα με to reportaz του loutrakiblog.gr  εμπλέκονται μεσίτες από το Λουτράκι και την Κόρινθο, συμβολαιογράφοι και μηχανικοί. Μάλιστα κάποιος από αυτούς έχει διατελέσει προϊστάμενος σε δημόσια υπηρεσία.

H Eισαγγελία φαίνεται πως «έχει δέσει» πλέον την υπόθεση και οσονούπω έρχονται συλλήψεις που θα συνταράξουν ολόκληρη την Κορινθία..

Λεπτομέρειες σε επόμενο reportaz μας!

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι καλά τώρα ξυπνησατε εσείς.εδω γίνεται πανηγύρι τα τελευταία χρόνια οι αχυρανθρωποπου λέτε είναι συγκεκριμένης καταγωγής αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.Δεν έχει μείνει ούτε τούβλο απουλητο.Αρε κακόμοιρο λουτρακι κρίμα.

    • Εμείς που τώρα ξυπνήσαμε μιλάμε!Εσείς που το ξέρατε και δεν μιλούσατε;;;Α ρε παντοτινά ηλίθιε ξερολλα Έλληνα.Α ρε καημένο Λουτράκι ,σε ποιους πολίτες βασίζεται!!!Α ρε Ελλάδα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog