Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Για πρώτη φορά το Vrachati Run !

- Advertisement -

Για πρώτη φορά στο παραλιακό και πανέμορφο Βραχάτι Κορινθίας, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 θα διοργανωθούν δρομικοί αγώνες των 5χλμ. και 10 χλμ. με την ονομασία «VRACHATI RUN».

Ελάτε να τρέξετε και να απολαύσετε μια διαδρομή δίπλα στην θάλασσα.

Υπό την αιγίδα του δήμου Βέλου – Βόχας και το ΝΠΔΔ “ΑΝΕΛΙΞΗ” του Δήμου Βέλου – Βόχας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και σε συνδιοργάνωση με

-το Λιμενικό Ταμείο Βόχας

-την κοινότητα Βραχατίου

-τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου

-τον Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκό

-τον Π.Α.Σ Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”

-τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο “Αναγέννηση” Βραχατίου

και το Σώμα Εθελοντών Δήμου Βέλου – Βόχας και την Τεχνική υποστήριξη του “TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL” και “ATHLOS SPORTS & EVENTS”.

 

Δηλώσεις Συμμετοχής

Πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΙΟΥΝΙΟΥ

18:00-21:00: Για να μην υπάρξει μεγάλος συνωστισμός το πρωί του αγώνα στην γραμματεία για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής,μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 18:00 μέχρι και τις 21:00 να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo πακέτο συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων μόνο για το Σάββατο θα γίνεται στο κοινοτικό γραφείο Βραχατίου που βρίσκεται επί τις Παλαιάς Ε.Ο Κορίνθου Πατρών.

  • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).

ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ

07:00-08:30: Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 07:00π.μ  μέχρι και τις 08:30π.μ να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo πακέτο συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στη γραμματεία του αγώνα , πλησίον του σημείου εκκίνησης.

  • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).

08:50: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης.

08:55: Εκκίνηση του αγώνα των 5km

09:00: Εκκίνηση του αγώνα των 10km

11:00:  Εκκίνηση της παιδικής διαδρομής των 500m

11:30: Απονομές

Περισσότερες πληροφορίες: https://triathlonclubcc.com

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog