Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Aνοίγει τις πύλες του τον Ιούνιο το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels στους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Aνοίγει τις πύλες του τον Ιούνιο το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα. Πρόκειται για το Isla Brown Corinthia που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και φιλοδοξεί να αποτελέσει ιδανικό προορισμό για απόδραση το Σαββατοκύριακο, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Isla Brown Corinthia, διαθέτει 166 δωμάτια, πισίνες, εστιατόρια και σπα, ενώ ο επισκέπτης μπορεί να το επισκεφτεί σε μόλις 40΄από την Αθήνα και 50΄ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με τον οποίο έχει άμεση σύνδεση μέσω Αττικής Οδού, αλλά και εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο της ηπειρωτικής χώρας.

Επιπλέον, το Isla Brown Corinthia αποτελεί και προορισμό για συνέδρια, με χώρο 550 τ.μ. που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε είδους επιχειρηματική και κοινωνική εκδήλωση. Η αρχή θα γίνει με το 1ο Ελληνοϊσραηλινό συνέδριο Calcalist (έγκριτη οικονομική εφημερίδα του Ισραήλ) που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου και θα καλύψει θέματα για την Αγορά Ακινήτων, τον Τουρισμό, τις Επενδύσεις, την Καινοτομία και την Οικονομία και θα φιλοξενήσει κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, επενδυτές, επιχειρηματίες και κυβερνητικά στελέχη από το Ισραήλ και την Ελλάδα.

Μετά το Isla Brown Corinthia και συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, η αλυσίδα Brown Hotels αναμένεται να εγκαινιάσει στο προσεχές μέλλον ακόμη δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και νέα resorts σε Χαλκίδα, και Ερέτρια. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, τα οποία βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κατασκευής και της ανάπτυξης.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλορίζικο, αλλα και μια ερώτηση: Με τα υπολοιπα 3 ξενοδοχεία της Brown στο Λουτράκι( “Ελπίς”, “Παλλάς” & “Κόντης”), υπάρχει κάποια νεώτερη εξέλιξη?

    • Σύμφωνα με πληροφορίες μας το πρώην Κόντης θα είναι έτοιμο τέλος καλοκαιριού. Το Ελπίς αργεί και το Πάλλας ίσως λειουργήσει εντός του καλοκαιριού

  2. Σας ευχαριστω για την πληροφορια. Τώρα για όσον αφορά την γνώμη μου, θεωρω πως ο,τι θα ήταν κατα πολύ καλύτερο, εάν το εμβληματικο αυτό ξενοδοχείο των Αγίων Θεοδώρων, το ιστορικό “Χανικιαν”, κατάφερνε να περασει σε χέρια Ελληνικά!! Και πάλι ευχομαι, καλορίζικο!

  3. Έτσι για την ιστορία να δώσω και μια πληροφορία: Αυτή την στιγμή η Ελλαδιτσα αριθμεί αισιως κάπου 10.100 ξενοδοχειακα καταλύματα, όλων των ειδών, μορφων και κατηγοριων, για όλα τα βαλαντια, τις ορεξεις και τα γούστα. Πριν λίγες ώρες ενεγράφη στους καταλόγους του Ξενοδοχειακου Επιμελητηριου της Ελλάδος το 16.030 μέλος του, πράγμα που σημαίνει ότι από συστάσεως του ΞΕΕ, έχουν διαγραφει από τις τάξεις του, κάτι λιγότερο από 6.000 ξενοδοχεία…

  4. Να παραθεσω και ενα ακομη, κατα την γνωμη μου, ιδιαιτερως εντυοωσιακο στοιχειο: Η νησος Σαντορινη, αριθμει αυτη την στιγμη πανω απο 330 ξενοδοχειακα καταλυματα. Ε, και λοιπον, προς τι το παραξενο και αξιοσημειωτο? Και ομως, το παραξενο καθ αξιοσημειωτο εγκειται στο γεγονος πως η συνολικη εκταση της Σαντορινης φτανει μολις και μετα βιας τα 73 τετραγωνικα χιλιομετρα, οπερ και σημαινει αυτο, πως της αναλογει ενα ξενοδοχειο ανα 221 περιπου… τετραγωνικα μετρα(!!) και ετσι συνεπως κατατασεται δικαιωματικα , ως το νησι με την μακραν μεγαλυτερη ξενοδοχειακη πυκνοτητα στην χωρα μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog