Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Hellas Rally Raid: Ενα πανευρωπαϊκό αθλητικό γεγονός στο Λουτράκι (video)

- Advertisement -

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα το απόγευμα, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου και ο εκπρόσωπος του Hellaw Rally Raid κ. Σταμάτης Μελέτης.

Ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για ένα μεγάλο πανευρωπαϊκό αθλητικό γεγονός που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι από 22-29 Μαΐου, όπου οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν από κοντά αθλητές διεθνούς φήμης.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης μεταξύ άλλων ανέφερε πως

πρόκειται για μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο δήμο μας, ένα κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού με πανευρωπαϊκό χαρακτήρα.

Στο δήμο αγκαλιάσαμε τη διοργάνωση για να στεφθεί ο αγώνας με απόλυτη επιτυχία. Αθλητές, συνοδοί, διοργανωτές θα μείνουν στα ξενοδοχεία μας, θα επισκεφθούν τα καταστήματα (εστίασης κλπ), και έτσι δημιουργούμε τις συνθήκες για εισερχόμενο τουρισμό.

Απευθυνόμενος στον κ. Σταμάτη Μελέτη, υπεύθυνο των αγώνων του είπε ότι το Λουτράκι είναι σταθμός που θα στηρίζει τις δράσεις σας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρωτοβουλία να διεξαχθούν οι αγώνες αυτοί στο Λουτράκι ήταν του κ. Μιχάλη Κανάκη, του γνωστού Προέδρου των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Λουτρακίου, τον οποίο ευχαρίστησαν από κοινο΄πυ ο Δήμαρχος και ο κ. Μελέτης.

Ο κ. Μελέτης δε, τόνισε ότι

ήδη υπάρχουν 337 εγγραφές, που σημαίνει 400 και πλέον συμμετέχοντες καθώς επίσης και 400-450 συνοδοί. 90 άτομα είναι στη διοργάνωση και αναμένεται άγνωστος αριθμός επισκεπτών.

Οσοι θέλουν μπορούν να δούν από κοντά τους αθλητές στο Συνεδριακό Κέντρο στις 22 Μαΐου.

Σε ερώτηση του Loutrakiblog.gr αν οι αθλητές, συνοδοί και επισκέπτες μείνουν στο Λουτράκι ο κ. Μελέτης απάντησε πως ήδη έχουν κλεισθεί δωμάτια για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς αλλά δε γνωρίζει ακριβώς πόσοι είναι οι επισκέπτες που έχουν κλείσει ήδη δωμάτια. Για μια μέρα στην Ιτέα, είπε χαρακτηριστικά έκλεισαν 285 έτομα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου

Αναλυτικά

281 μοτοσικλέτες
17 γουρούνες
44 τετράτροχα
400 αγωνιζόμενοι
400 συνοδοί και υποστηρικτικό προσωπικό
Κανάλι στο youtube καθημερινές ανασκοπησεις

https://www.youtube.com/channel/UCCuZHzVunBMc_QXmMLzAk8Q

Σελίδα Facebook live μεταδοση
Σελιδα αγώνα
Ροη ειδήσεων
Αποτελέσματα
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog