Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πανελλήνιοι αγώνες πίνγκ πόνγκ στο Λουτράκι

- Advertisement -

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου ”Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” θα πραγματοποιηθεί ο Μεγάλος Τελικός Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων Πινγκ Πονγκ.

Οι 16 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες όλων των νεαρών ηλικιών (έως 12 ετών, έως 15 και έως 18) αγωνίζονται στην πόλη μας με στόχο μια θέση στο βάθρο και πολύ περισσότερο, μια θέση στην εθνική ομάδα, καθώς πρόκειται για τους τελευταίους καθοριστικούς αγώνες για τον σχηματισμό των εθνικών ομάδων των παμπαίδων/ παγκορασίδων, παίδων/ κορασίδων και έφηβων/ νεανίδων που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας το καλοκαίρι στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Τους αγώνες διοργανώνει η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ), σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τον Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Λουτρακίου, ένα σωματείο που καλλιεργεί το άθλημα για παραπάνω από 50 χρόνια. Έξι μάλιστα αθλητές του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ θα συμμετέχουν στους αγώνες με πολλές πιθανότητες διάκρισης καθώς ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ομαδικό ΠΑΙΔΩΝ για το 2022 και στο ομαδικό ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ για το έτος 2021.

Το Σάββατο 21 Μαΐου από τις 10.00 εως τις 17.00 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της 16άδας σε ομίλους των παραπάνω κατηγοριών καθώς και όλοι οι αγώνες της ηλικιακής κατηγορίας Εφήβων/ νεανίδων.

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν στις 10.00 οι προημιτελικοί, στις 11.30 οι ημιτελικοί και στις 14.00 οι τελικοί των κατηγοριών παμπαίδων/ παγκορασίδων και παίδων/ κορασίδων, με πολύ πιθανή τη συμμετοχή και αθλητών από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπορεί να γκρινιάζουν οι αγαπητοί συνδημότες και συμπολίτες που λέει και ένας σχολιαστής αλλά από αθλητικές εκδηλώσεις,διοργανώσεις, πανελληνιους ευρωπαϊκούς αγώνες ο Δήμος πάει καλά!! Αν βάλουμε και κάτι ραλλυ ποδήλατο κομπλέ δηλαδή. Αυτό για όσους δεν το βλέπουν η δεν θέλουν να το δουν έχει πολλά καλά για τον τόπο από την παραμονή των εκάστοτε αθλητών συνοδών κλπ διαφήμιση του τόπου εντός και εκτός Ελλάδας. Σίγουρα οι *επισκέπτες “θα έπρεπε να βλέπουν μια καλύτερη εικόνα και της πόλης μας εκτός από τους αθλητικούς χώρους. Αυτά τα ολίγα από τον Αντρικό τον παραπονιαρη 😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog