Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στο δημοτικό θέατρο της Κορίνθου, ο πασίγνωστος επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, παρουσίασε το βιβλίο του που αφορά στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Λάκης Γαβαλάς LOADED» και διακριτικό υπότιτλο «Φίλε στη Ζωή όλα μια γρατζουνιά είναι .Σήκω και ξαναπροχώρα» «από τις εκδόσεις «Αγκυρα»

Την εκδήλωση διοργάνωσε Το Βιβλιοπωλείο Κιβωτός ενώ για το βιβλίο μίλησε η δικηγόρος κ. Αγλαΐα Θωμαΐδου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Λάκης Γαβαλάς υπέγραψε αντίτυπα, φωτογραφήθηκε με τους φίλους που τίμησαν την εκδήλωση και μοιράστηκε σκέψεις μαζί τους.

«Κατάφερα να αντέξω τη φυλακή μόνος, συναναστρεφόμενος κυρίως τα τέσσερα πέντε άτομα με τα οποία συμβίωνα στο ίδιο κελί.

Δεκατέσσερις μήνες δεν πήρα ούτε μια ασπιρίνη. Όσοι ήθελαν να με τιμωρήσουν σκληρά το κατάφεραν. Η τιμωρία επιβλήθηκε και ήταν ιδιαίτερα σκληρή σε πολλά επίπεδα (..)

Έπρεπε να δώσω σημασία σε κάποιους ανθρώπους προκειμένου να μην ασχολούνται με αρνητικό τρόπο μαζί μου. Αν κάποιος ασχοληθεί έτσι μαζί σου, μπορεί να σε σκοτώσει χωρίς να το πάρεις είδηση.

Η φυλακή μου έμαθε να μιλάω περισσότερο, να ζαλίζονται οι άλλοι και να μην προλαβαίνουν να αντιδρούν.»(απόσπασμα από το βιβλίο)

Χ@ρ@