Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στην Κόρινθο παρουσίασε το βιβλίο του ο Λάκης Γαβαλάς

- Advertisement -

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στο δημοτικό θέατρο της Κορίνθου, ο πασίγνωστος επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, παρουσίασε το βιβλίο του που αφορά στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Λάκης Γαβαλάς LOADED» και διακριτικό υπότιτλο «Φίλε στη Ζωή όλα μια γρατζουνιά είναι .Σήκω και ξαναπροχώρα» «από τις εκδόσεις «Αγκυρα»

Την εκδήλωση διοργάνωσε Το Βιβλιοπωλείο Κιβωτός ενώ για το βιβλίο μίλησε η δικηγόρος κ. Αγλαΐα Θωμαΐδου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Λάκης Γαβαλάς υπέγραψε αντίτυπα, φωτογραφήθηκε με τους φίλους που τίμησαν την εκδήλωση και μοιράστηκε σκέψεις μαζί τους.

«Κατάφερα να αντέξω τη φυλακή μόνος, συναναστρεφόμενος κυρίως τα τέσσερα πέντε άτομα με τα οποία συμβίωνα στο ίδιο κελί.

Δεκατέσσερις μήνες δεν πήρα ούτε μια ασπιρίνη. Όσοι ήθελαν να με τιμωρήσουν σκληρά το κατάφεραν. Η τιμωρία επιβλήθηκε και ήταν ιδιαίτερα σκληρή σε πολλά επίπεδα (..)

Έπρεπε να δώσω σημασία σε κάποιους ανθρώπους προκειμένου να μην ασχολούνται με αρνητικό τρόπο μαζί μου. Αν κάποιος ασχοληθεί έτσι μαζί σου, μπορεί να σε σκοτώσει χωρίς να το πάρεις είδηση.

Η φυλακή μου έμαθε να μιλάω περισσότερο, να ζαλίζονται οι άλλοι και να μην προλαβαίνουν να αντιδρούν.»(απόσπασμα από το βιβλίο)

Χ@ρ@

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε να δούμε μέχρι και για τον Απόστολο Γαβαλα θα σας γράψω αφού δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν σχόλια Αντρικού style για αλλά θέματα 😜😜Απόστολος Γαβαλας λοιπόν ο γνωστός μας Λάκης. Για μένα ο Λάκης είναι αυτό που λέμε αγωνιστής στην ζωή. Αγωνιστής και σε δύσκολες εποχές όταν ήταν νέος και ξεκινούσε να κάνει την πορεία που έκανε στο μέλλον!! Ο Λάκης ήταν και καλός χορευτής σε σόου της Ραφαελα Καρά στην Ιταλία πριν ασχοληθεί με τον Αρμάνι και το Βερσατσε και την συνέχεια την ξέρουμε! Θα κοιτάξω στην επόμενη επίσκεψη μου στην πατρίδα να το αγοράσω το βιβλίο του. Ελπίζω σε δημοσίευση του σχολίου μου που είναι επί του θέματος 😜😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog