Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ναύπλιο: Πατέρας πυροβόλησε το γιο του

- Advertisement -

Σε παρολίγον παιδοκτόνο κινδύνεψε να μετατραπεί ένας 63χρονος στον Άγιο Ανδριανό Ναυπλίου, λίγο πριν τις 12.15 το μεσημέρι, σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου, προκαλώντας σοκ στη μικρή τοπική κοινωνία.

Στην επιχείρηση που διατηρούν, στον κόμβο του Αγίου Ανδριανού, πατέρας και γιός διαπληκτίστηκαν έντονα και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με τον πατέρα να πυροβολεί τον 40χρονο γιό του και να τον τραυματίζει ευτυχώς ελαφρά στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, που συνέλαβαν τον πατέρα, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα, παρόλο που είχε κληθεί και είχε φτάσει και το ΕΚΑΒ.

Την προανακριτική έρευνα για τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου, που παρολίγον να μετατρέψει έναν πατέρα σε παιδοκτόνο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

 

πηγη

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε τι γίνεται στον κόσμο. Μυαλό και οι δύο λειψό. Άξιζε τον κόπο ο καυγάς και ο τραυματισμός για ένα παλιό vauxhall?

  2. Πριν λίγο πήρε το μάτι μου κάτι στο διαδυκτιο και θα το συνδιασω με περιστατικό σαν αυτό του άρθρου! 3 στους 10 Έλληνες τρώνε ξύλο από την γυναίκα τους σύμφωνα με έρευνα 🤔Επίσης πέφτουν λέει και θύματα ψυχολογικής βίας κλπ κλπ Τώρα μην νομίζετε ότι μιλάμε για πολύ ξύλο αλλά για ελαφριάς μορφής σωματική βία 😄😄Κάτι ψιλές δηλαδή. Που το πάει ο Αντρικός τώρα. Όλα κυρίες και κύριοι ξεκινούν από το σπίτι. Και οι γονείς και τα παιδιά πως μεγαλώνουν σε ένα σπίτι μπορεί να έχει αντίκτυπο στην συμπεριφορά του και να γίνονται όλα αυτα τα φαινόμενα βίας που βλέπετε κάθε τόσο στις ειδήσεις. Μην εξηγώ βλέπετε τα σημεία και τέρατα. Γειά σου 2120 😜

  3. Να συνεχίσω γιατί δεν το αναλυσα σε βάθος που λέμε. Διακρίνεις τα τελευταία χρόνια μια έξαρση βίας μια κακία η μίσος στους ανθρώπους παγκόσμιος να πω που σίγουρα επηρεάζεται από το τρόπο ζωής το περιβάλλον οικογενειακό και κοινωνικό. Το βλέπεις αυτό και στα σοσιαλ μίντια στο διαδίκτυο ακόμα και εδώ στο loutrakiblog. Πόσοι βγάζουν τα αποθυμενα τους τα εσώψυχα τους τα ψυχολογικά τους και κάπου έτσι ανακουφιζονται τους φεύγει το στρες και αν τρώνε και καμιά σφαλιάρα από την σύζυγο την πληρώνει ο Αντρικός 😄😄Αν είναι να βοηθήσω τους φίλους μας ας με βρίζουν και ξεσπουν Αντε γειά μας 2120 😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog