Διαβάστε την επιστολή αναγνώστη μας, ο οποίος θέλει να πετάξει μικροέπιπλα και ως ευσυνείδητος πολίτης ειδοποίησε το δήμο πότε μπορεί να τα παραλάβει. Υπάρχει μια δυσκολία απ΄ότι διαβάζουμε και τελικά ο άνθρωπος τα χαρίζει. Οποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάποιος άλλος στη θέση του θα τα είχε βγάλει στο δρόμο και θα τα είχε αφήσει εκεί, χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Από τη μια λοιπόν γκρινιάζουμε ότι δεν επιτρέπεται να βγάζουμε ογκώδη αντικείμενα στο δρόμο, από την άλλη δεν διευκολύνουμε τους πολίτες που σέβονται αυτή την εντολή.

Αναλυτικά η επιστολή του

 Γειά σας,
είμαι ένας παραθεριστής Λουτρακίου από τη δεκαετία του ’70 και το 1987 αγόρασα ένα σπίτι στη Νεράιδα Λουτρακίου, το οποίο προσπαθώ να ανακαινίσω.
Μου προέκυψε όμως ένα πρόβλημα και γι’αυτό σας γράφω, το οποίο δε ξέρω πως να το αντιμετωπήσω και θα ήθελα τη βοήθειά σας, αν γνωρίζετε βέβαια.
Δε ξέρω τι να κάνω με τα μικροέπιπλα που άλλαξα. Κάλεσα το δήμο να έρθει να τα πάρει, μιας και δεν επιτρέπεται να τα πάω στους κάδους.
Η απάντησή τους ήταν να τα πάω με δικό μου μεταφορικό μέσο πάνω από την PEPSICO που έχει κάδους και να τα πετάξω.
Σε άλλο τηλεφωνημα, στο δήμο πάλι μου είπαν να νοικιάσω κάδο και να τα πετάξω μέσα και μετά να τους καλέσω.
Εδώ στη ΝΕΡΑΙΔΑ μου είπαν ότι περνάει φορτηγό μία φορά την εβδομάδα και τα μαζεύει. Τελικά, τι ισχύει; Μήπως υπάρχει κάποιος να του τα χαρίσω
; Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια σας
Ευχαριστώ πολύ
ΤΑΣΟΣ Κ.
ΤΗΛ 6944606503