Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αναγνώστης χαρίζει έπιπλα αφού ο δήμος δεν τα παίρνει

- Advertisement -

Διαβάστε την επιστολή αναγνώστη μας, ο οποίος θέλει να πετάξει μικροέπιπλα και ως ευσυνείδητος πολίτης ειδοποίησε το δήμο πότε μπορεί να τα παραλάβει. Υπάρχει μια δυσκολία απ΄ότι διαβάζουμε και τελικά ο άνθρωπος τα χαρίζει. Οποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάποιος άλλος στη θέση του θα τα είχε βγάλει στο δρόμο και θα τα είχε αφήσει εκεί, χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Από τη μια λοιπόν γκρινιάζουμε ότι δεν επιτρέπεται να βγάζουμε ογκώδη αντικείμενα στο δρόμο, από την άλλη δεν διευκολύνουμε τους πολίτες που σέβονται αυτή την εντολή.

Αναλυτικά η επιστολή του

 Γειά σας,
είμαι ένας παραθεριστής Λουτρακίου από τη δεκαετία του ’70 και το 1987 αγόρασα ένα σπίτι στη Νεράιδα Λουτρακίου, το οποίο προσπαθώ να ανακαινίσω.
Μου προέκυψε όμως ένα πρόβλημα και γι’αυτό σας γράφω, το οποίο δε ξέρω πως να το αντιμετωπήσω και θα ήθελα τη βοήθειά σας, αν γνωρίζετε βέβαια.
Δε ξέρω τι να κάνω με τα μικροέπιπλα που άλλαξα. Κάλεσα το δήμο να έρθει να τα πάρει, μιας και δεν επιτρέπεται να τα πάω στους κάδους.
Η απάντησή τους ήταν να τα πάω με δικό μου μεταφορικό μέσο πάνω από την PEPSICO που έχει κάδους και να τα πετάξω.
Σε άλλο τηλεφωνημα, στο δήμο πάλι μου είπαν να νοικιάσω κάδο και να τα πετάξω μέσα και μετά να τους καλέσω.
Εδώ στη ΝΕΡΑΙΔΑ μου είπαν ότι περνάει φορτηγό μία φορά την εβδομάδα και τα μαζεύει. Τελικά, τι ισχύει; Μήπως υπάρχει κάποιος να του τα χαρίσω
; Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια σας
Ευχαριστώ πολύ
ΤΑΣΟΣ Κ.
ΤΗΛ 6944606503
- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστος ο κύριος Τάσος !Ετσι έπρεπε και πρέπει να κάνουν όλοι και να μην βλεπουμε τα μικροέπιπλα έξω από τους κάδους !Τωρα όλοι αυτοι οι τρόποι που αναφέρει στο μυνημα του είναι πως πρέπει να γίνετε κανονικά !Τωρα γιατί δεν γίνετε το έχω γράψει 50 φορές !!Και ο Δήμος να είχε συγκεκριμένο αμάξι για αυτή την δουλειά και να πέρνει τα μεγάλα σκουπίδια ,αφού δεν υπάρχει το πράσινο σημείο να τα πάει ο κύριος Τάσος !Τωρα για εκεί επάνω στην PepsiCo ερωτηματικό !!Αν ξέρατε όλοι εσεις τι απόδοση η χρήσιμο αν θέλετε θα ήταν αυτο το ρημάδι το πράσινο σημείο που γκαρίζουν εμεις στο εξωτερικό να γίνει !!Μπραβο στον κύριο Τάσο ακόμα μια φορά και να τον ακολουθήσουν όλοι σε ότι έκανε σαν υπευθινος πολίτης !!

  2. Θα τον τρελάνουνε τον άνθρωπο! Την μια του λενε να τα μεταφέρει (τα έπιπλα του) με δικό του μεταφορικό μεσο και να τα πεταξει, την άλλη του προτεινανε να ενοικιάσει κάδο απορριμμάτων και να τα ριξει μέσα και την… παρ’αλλη τον ενημερωσανε πως περνάει φορτηγό μια φορά την εβδομαδα και τα μαζεύει! Πάλι καλά που δεν του προτεινανε να τα ριξει μες στην Θαλασσα! Και το ερώτημα που προκύπτει είναι τι στην ευχη από τα παραπάνω τελικα ισχύει? Κοινώς, μια γιουβέτσι, μια κοτέτσι και μια κοκορετσι…

  3. Όταν λένε πάνω από την pepsi…..θα εννοούν τον σκουπιδοτοποΣτην Λ. Γερανειων πανω στην στροφή….. Απαράδεκτο εντελώς.

  4. Στην μόνιμη κατοικία σας κύριε Τάσο, που υποθέτω ότι είναι στην πρωτεύουσα, τι κάνετε σε παρόμοια περίπτωση; Υποθέτω ότι νοικιάζετε κάδο με το ανάλογο τίμημα τόσο του κάδου όσο κ της κατάληψης κοινόχρηστου χώρου. Σωστά; Ίσως αυτό θα έπρεπε να κάνετε εξ αρχής, χωρίς να περιμένετε από τον Δήμο ο οποίος δεν είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει στην ανακαίνιση της οικίας σας.

  5. Με την συμπεριφορά τους μας εξωθούν να τα πετάξουμε στους κάδους και οπότε περάσουν να τα πάρουν.Η συγκομιδή μεγάλων αντικειμένων στο Λουτράκι πάσχει…….

  6. Κανονικά πιστεύω θα έπρεπε να ενημερώσουν ότι το φορτηγό των ογκωδών θα περάσει την τάδε μέρα, ώστε να τα βγάλει έξω ο άνθρωπος το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Εγώ δύο φορές έχω καλέσει στο τμήμα καθαριότητας τα τελευταία χρόνια, για ογκώδη αντικείμενα προς απόρριψη. Τον περασμένο Αύγουστο μου χάλασε ένας ανεμιστήρας και τους κάλεσα για να μάθω πότε να τον βγάλω έξω, γιατί παρατηρούσα ότι το φορτηγό περνούσε διάφορες μέρες μέσα στην εβδομάδα, ακανόνιστα (στο κέντρο της πόλης). Μου λένε απαγορεύεται να τα βγάλετε έξω, γιατί αν σας δει δημοτικός αστυνομικός θα σας γράψει και για αυτό βγάλτε τον το βράδυ. Δηλαδή λέω μου λέτε να κάνω παρανομία στα κρυφά; Μετά άλλαξε γνώμη και μου είπε να τον αφήσω στο αμαξοστάσιο του δήμου, κάτι που δεν γινόταν γιατί δεν χωρούσε στο αμάξι. Και τον άφησα το βράδυ σε εμφανές σημείο στους κάδους, όπου δεν ενοχλούσε κανέναν και την άλλη μέρα ήρθε το φορτηγό και τον πήρε. Μια άλλη φορά το 2019 που αφορούσε έπιπλο, μου είχαν πει βγάλτε το αύριο το βράδυ. Και ήταν συνεπείς. Πρέπει όμως τη γραμμή καθαριότητας να την αναλάβει κάποιος ενημερωμένος και με περισσότερη διάθεση.

  7. Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και για την άμεση ανταπόκριση των αναγνωστών και αναγνωστριών. Θέλω να σας ενημερώσω ότι τα μικροέπιπλα μου χαρίστηκαν όλα.Τώρα, αναφορικά με τον Κο ή την Κα που ανησυχεί τι γίνεται στη πρωτε’υουσα που ζω μόνιμα, θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι ο Δήμος Αθηναίων κάνει αποκομιδή των ογκοδών αντικειμένων κατόπιν τηλεφωνήματος εντός 2-3 ημερών. Σε ενημερώνει να τα βγάλεις πλησίον των κάδων την προηγούμενη κι έρχονται την επόμενη πρωι και τα φορτώνουν. Ετσι απλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog