Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Α.Ο.Λουτράκι: Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο ΔΣ

- Advertisement -

Συγκροτήθηκε σε σώμα, χθες 31/05, το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, που αναδείχθηκε στις εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την 30η Μαϊου 2022.

Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Λουτράκι έχει ως εξής:

Θωμάς Καναβός, Πρόεδρος

Γιώργος Οικονόμου, Α’ Αντιπρόεδρος

Ηλίας Ανδρεόπουλος, Β’ Αντιπρόεδρος

Δημήτρης Γέρου, Γενικός Γραμματέας

Στέφανος Σιτές, Ειδικός Γραμματέας

Γιώργος Καλλάς, Ταμίας

Χαράλαμπος Μαρινάκης, Βοηθός Ταμίας

Γιώργος Παντελάκης, Γενικός Αρχηγός

Παναγιώτης Δημάκης, Έφορος Υλικού

Χρήστος Γκάρτζιος Υπεύθυνος Σχολής Ποδοσφαίρου

Δημήτρης Κυττάκης, Υπεύθυνος Τύπου

Τάσος Φίλης Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Μετά την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα ξεκινήσει άμεσα την λειτουργία της η Επιτροπή Μεταγραφών και Αποδεσμεύσεων Την επιτροπή θα απαρτίζουν οι κ.κ Θωμάς Καναβός, Γιώργος Οικονόμου, Γιώργος Παντελάκης και Δημήτρης Γέρου.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ όπου θα αρχίσει να υλοποιείται το πλάνο για την νέα αγωνιστική περίοδο

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κομπλέ κομπλέ !!Καλη επιτυχία στον ΑΟΛ όπως πάντα από τον Αντρέα !!Μεταγραφικη περίοδος σιγά σιγά από τονΑΟΛ μέχρι και την Νοτινχαμ Φόρεστ 😜😜Τώρα που είπα για μεταγραφές να ρωτήσω και να προτείνω στο loutrakiblog αν επιθυμούν ο Αντρικος ο ζsportdog να τους ενημερώνει εδώ στο μπλογκ για τις μεταγραφές ,παρασκήνια και τέτοια κόλπα !Να μην τα γράφω τζαμπα και δεν περνούν τα σχόλια !!Το loutrakiblog έχει τόσα θέματα σοβαρότερα από τα σπορ να λεμε την αλήθεια αλλά ο Αντρικος μπορεί να βοηθήσει !Ηρεμα το λέω για τους γραφικούς

  2. O φίλος μου ο Θωμάς ξέρει τι κάνει. Άξιος πρόεδρος, καλό παιδί, αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Μπορεί να ανοίξει κι έναν σύλλογο όπου οι οπαδοί θα ακολουθούν την ομάδα σε κάθε ματς και να το ονομάζει Γιαγ-κούλα να ανεβάσουμε την ομάδσ εκεί που της αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog