Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δ. Πρωτοπαππάς : Να επιστρέψει η δημοκρατία και η διαβούλευση στο δήμο Κορινθίων(ηχητικό)

- Advertisement -

Χείμαρρος στις δηλώσεις του και επιχειρηματολογώντας για πολλά καίρια θέματα που απασχολούν το δήμο Κορινθίων και τους Κορίνθιους πολίτες ο επιστήμονας-πολιτικός μηχανικός κ. Δημήτρης Πρωτοπαππάς, παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Τζένη Σουκαρά,  στο ραδιόφωνο του Just Radio 964.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πρωτοπαππάς έχει δηλώσει την επιθυμία να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας τη δημαρχία του δήμου Κορινθίων.

Στην ατζέντα της συζήτησης με τη Τζένη Σουκαρά, ήταν η αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού και το υπέρογκο ποσό που προβλέπεται για την υλοποίηση του έργου, τα ηλεκτρικά ποδήλατα, η πολεοδόμηση του 6ου ΣΠεζικού που έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων στην επιστημονική κοινότητα,  ο τουρισμός και τα σκουπίδια.

Ο κ. Πρωτοπαππάς λέγοντας πως γνωρίζει τις εξελίξεις πριν γίνουν, είπε πως η δημοτική αρχή Νανόπουλου έχει αποτύχει. Πρέπει να επανέλθει η δημοκρατία και η διαβούλευση στο δήμο, που έχουν καταργηθεί.

Για το έργο της αντικατάστασης του αγωγού στην Ποσειδωνία ο κ. Πρωτοπαππάς είπε πως πρόκειται για ένα έργο ρουτίνας, το οποίο ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες και με τα γνωστά αποτελέσματα. Το έργο σταμάτησε άρον άρον.

Τόνισε επίσης πως ο κ. Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος έχει ένα εξαιρετικό επικοινωνιακό προφίλ με  φωτογραφήσεις στα social media και συνεντεύξεις, οι οποίες εκτιμώνται σε εργατοώρες τριών μηνών!! Θα μπορούσε να είχε παράξει περισσότερο έργο αν είχε παραλείψει όλα αυτά. Στο θέμα του κοψίματος των ελαιοδένδρων στο Περιγιάλι δε φωτογραφήθηκε βεβαίως αλλά ούτε και μάθαμε τι απέγινε η ΕΔΕ, που πήγαν τα χρήματα. Δεν απαντούν σε αυτά, είπε ο κ. Πρωτοπαππάς.

Με μπαλώματα δεν κάνεις πολιτική, έχεις αποτύχει, είπε χαρακτηριστικά!

Για τα σκουπίδια ρώτησε με ποια στατιστικά στοιχεία και με ποια κριτήρια ο δήμος Κορινθίων είναι ο τρίτος σε καθαριότητα στην Ελλάδα. Αν υπάρχουν θα δώσω δημόσια τα συγχαρήτηριά μου στον κ. Μπίτζιο και τον κ.Νανόπουλο.

Αναφέρθηκε στην αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού και στις μελέτες που έγιναν από ποιον? από την ίδια εταιρεία που ανέλαβε το έργο !

Ενα ακόμη θέμα που έχει απασχολήσει είναι το θέμα της βιώσιμης αστικής κινητικότητας αλλά η δημοτική αρχή δεν έχει καταλήξει ακόμα  ποιο σχέδιο αστικής κινητικότητας  θα υιοθετήσει.

Για το μεγάλο θέμα της πολεοδόμησης του 6ου Σ.Πεζικού είπε ότι ο δήμαρχος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αξιωματικών και όχι των Κορινθίων. Αν και οι επιστήμονες πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες κλήθηκαν να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ούτε μία δεν υιοθετήθηκε από τον κ. Νανόπουλο. Μάλιστα είπε, ο κ. δήμαρχος είχε ένα απίστευτο εκνευρισμό, αποκαλώντας μας παραμυθάδες..

Αυτά και άλλα πολλά συζητήθηκαν στην εκπομπή της Τζένης Σουκαρά, τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσετε.

 

Ολα αυτά βεβαίως χρήζουν απαντήσεων εκ μέρους του δημάρχου κ. Νανόπουλου, με τον οποίο θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog