Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ελένη Ζερβού Μαρινάκη: Δικαιωθήκαμε στο Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου

- Advertisement -
Μια δήλωση με παράπονο ίσως και αγανάκτηση υπογράφει η Ελένη Ζερβού Μαρινάκη, μέλος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.
Αναλυτικά
31/5/22 Ημέρα δικαίωσης για το Λιμενικό ταμείο.
Υπογραφή σύμβασης ανάπλασης χερσαίας ζώνης Λιμένος Λουτρακίου.
Όνειρο ζωής και αγάπης για τον τόπο μας που γίνεται πραγματικότητα. Κατηγορηθήκαμε,αμφισβητηθήκαμε
με λίγα λόγια περάσαμε μέσα από συμπληγάδες πέτρες αλλά τα καταφέραμε να φτάσουμε στον προορισμό μας.
Μπράβο μας!
Γιώργο Ρουμελιώτη τέως πρόεδρος
Κώστας Δήμου νυν πρόεδρος
και όλα τα μέλη του ΔΣ.
Ιδιαίτερη μνεία σε σένα Γιάννη Σπινάρη που αφιέρωσες χιλιάδες εργατοώρες να μας προφυλάξεις από τις κακοτοπιές και να γίνουν όλα όπως πρέπει με βάση το γράμμα του νόμου και τέλος
Δήμαρχε Γιώργο Γκιώνη σε ευχαριστούμε που μας στήριξες και μας εμπιστεύθηκες στο σπουδαίο αυτό έργο.
Ελένη Ζερβού-Μαρινάκη
Μέλος του ΔΣ
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κομπλέ έστω και αργά. Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ που λέγανε οι παλαιοί. Επί την ευκαιρία να τονίσω εδώ για τους αντιδραστικους και απαισιοδοξους αν είναι σωστή η ορολογία ότι σιγά σιγά έστω και καθυστερημένα βλέπουμε να πραγματοποιουνται έργα όπως αυτό που ανάφερε το άρθρο το άλλο με τους κυκλικούς κόμβους κάτι αλλά που ο Δήμαρχος κανονίζει με την περιφέρεια κλπ κλπ. Σίγουρα δεν θα ακούσεις καλό λόγο αν εισε από την απέναντι πλευρά. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη το Λουτράκι και έχει χαθεί χρόνος και χρόνια θα πω εγώ. Μπράβο από τον Αντρικό

  2. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπράβο σε εσάς κυρία Ελένη, μπράβο και σε όλες και όλους που σας στήριξαν και σας εμπιστεύθηκαν.

  3. Κυρία Ζερβού και οι λοιποί του Λιμενικού Ταμείου ,μια ερώτηση. Η Παραλία του Λουτρακίου είναι για να κάνουν μπάνιο μόνο όσοι έχουν λεφτά και όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν θα πρέπει να πάνε εκτός της πόλεως;Γιατί χωρίσατε τον κόσμο στο ποιος θα κάνει μπάνιο και που ; Γιατί καταντήστε έτσι την Παραλία του Λουτρακίου;Η πλήρης παράδοση της παραλίας στα κατάστήματα δυστυχώς αυτό έκανε. Να μην μπορεί ο κόσμος που δεν έχει λεφτά να κάνει το μπάνιο μέσα στην πόλη του.Συγχαρητήρια προς το Λιμενικό Ταμείο λοπόν … και στο δήμο φυσικά.

  4. Αγαπητέ George, είναι εντελώς λάθος αυτό που λες. Και στο λέω με απόλυτη σιγουριά. Το ποσοστό ελεύθερου χώρου και το ποσοστό παραχώρησης είναι συγκεκριμένο και έχει τηρηθεί και φέτος αλλά και τα τουλάχιστον 5 προηγούμενα χρόνια επ ακριβώς. Οι δε συχνές πυκνές μετρήσεις των χωρών παραχώρησης, από τη λιμενική αρχή, το αποδεικνύουν. Επίσης είναι καθόλα δίκαιο να αναφέρω ότι ο πρόεδρος του Λ. Τ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ο κύριος Δήμου είναι άνθρωπος που το θέμα ΔΙΚΑΙΟ και ΝΟΜΙΜΟ, το τηρεί με ευλάβεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog