Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

L.T.O.: Ραδιοφωνικές Καμπάνιες για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

- Advertisement -

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου για ακόμα μία χρονιά υλοποιεί εκτεταμένη θεματική ραδιοφωνική καμπάνια στην Αθήνα για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Με διάρκεια 10 μέρες σε 2 από τους πρώτους σταθμούς σε ακροαματικότητα στον νομό Αττικής στο δυναμικό κοινό, Athens Deejay 95,2 & Λάμψη 92,3.

Ο ρ.σ. Athens Deejay είναι 1ος στην κατάταξη στο δυναμικό κοινό 25-34 με 23,6% & πρώτος στο κοινό 35-44 με 16,6%

Ο ρ.σ. Λάμψη 92,3 είναι στο top 10 στην κατάταξη και στα δύο ηλικιακά γκρουπς

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου με ένα δυνατό σποτ καλεί τους Αθηναίους να ανακαλύψουν τον κορυφαίο κοντινό προορισμό για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Με 10 καθημερινά σποτ το επόμενο δεκαήμερο το μήνυμά μας θα ακουστεί σε όλη την Αθήνα δημιουργώντας τον μέγιστο δυνατό αντίκτυπο για τον προορισμό μας!

Το πρόγραμμα ραδιοφωνικής προβολής υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων.

Τις ραδιοφωνικές καμπάνιες θα πλαισιώσουν οι ηλεκτρονικές με προωθήσεις στα Social Media και διαφήμιση στην μηχανή αναζήτησης της Google με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά.

Συντονιστείτε και ακούστε το σποτ μας καθημερινά από 09:00-18:00 και στους 2 σταθμούς.

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κομπλέ διαφήμιση να πω και εγώ!!! Αλλά υπάρχει κόσμος στην Αθήνα πχ που δεν γνωρίζει το Λουτράκι? Λίγο περίεργο μου φαίνεται αλλά καλή η διαφήμιση μην πάνε αλλού εδώ κοντά που είμαστε με την Αθήνα. Τι θέλει να πει ο Αντρικός!! Και άλλα μέρη που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα λογικά θα κάνουν και αυτά διαφημίσει μέσο του ραδιόφωνου όπως το Visit Loutraki και πρέπει να έχουμε και εμείς έτοιμη τη διαφήμιση. Καλό θα ήταν να βάζανε και σε αθλητικά ραδιόφωνα πχ Bwin Sport Fm. Αθλητικά ραδιόφωνο ακούν περισσότερα άτομα νομίζω Αντε γειά μας

  2. Να ευχαριστήσω εδώ το loutrakiblog που μου έδωσε βήμα εδώ και πολλά χρόνια να γράφω αυτά που μας αφήσατε τέλος πάντων να γράφουμε. Λέω αφήσατε γιατί γενικά το περιβάλλον του μπλοκ δεν αρέσουν τα γραφωμενα του Αντρέα που δεν γράφει όπως όλοι οι άλλοι εδώ μέσα. Αποφάσισα να σταματήσω να σχολιάζω στο μπλοκ σας και δεν χρειάζεται να εξηγήσω το λόγο. Δεν έχω κατηγορήσει και ούτε πρόκειται να κατηγορήσω ποτέ το μπλοκ. Η πολιτική του μπλοκ δεν ταιριάζει με το στυλ του Αντρέα και αυτό το σέβομαι και πήρα την απόφαση αυτή. Ελπίζω σε δημοσίευση του τελευταίου μου σχολίου αν και την απόφαση μου την έχω πάρει απλός για ενημέρωση. Ευχές και επιτυχίες στο μπλοκ και προσωπικά στην Χαρά 😌

  3. ΥΓ δεν ξέρω αν έχει περάσει το σχόλιο αλλά να συμπληρώσω ότι θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να ενημερώνομαι από το loutrakiblog και να πω εδώ στους σχολιαστές να μην θεωρηθεί η αποχωρισει μου σαν “νίκη” τους. Το πρόβλημα δεν το έχω με εσάς, και εσάς σας καταφέρνω μια χαρά πάλι όσο μου επιτρέπει το μπλοκ στο παρελθόν. Με άλλα στράβωσε ο Ανδρέας. Ευχαριστώ για την δημοσιευμένη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog