Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πήγαν βόλτα στο Ηραίο και τους έκλεψαν. Μπορείτε να βοηθήσετε;

- Advertisement -

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στις 3 το μεσημέρι, ένα ζευγάρι επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου. Οπως δηλώνουν στο loutrakiblog.gr, δεν υπήρχε κανένας τριγύρω και περπάτησαν τρία μέτρα από το αυτοκίνητό τους για να απολαύσουν τη θέα.

Άκουσαν πίσω τους την πόρτα του αυτοκινήτου τους να κλείνει δυνατά (δεν το κλείδωσαν δυστυχώς) και είδαν ένα ψηλό αδύνατο άνδρα να τρέχει. Προς στιγμήν δεν κατάλαβαν ότι είχε κλέψει τα πράγματά τους, όμως βλέποντάς τον να κλείνει την πόρτα του αυτοκινήτου και να τρέχει, το ζευγάρι έτρεξε πίσω του.

Ο δράστης επβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο πεζό γκάμπριο, χρώματος μπλε-ασημί, στο οποίο επέβαιιναν ακόμη δύο άτομα…. και εξαφανίσθηκαν. Δυστυχώς το ζευγάρι δεν τους εντόπισε αν και τους καταδίωξε με το δικό τους όχημα.

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στο ΑΤ Λουτρακίου όπου υπέβαλλε μήνυση κατ΄αγνώστων.

Διαβάστε αναλυτικά πως περιγράφουν το περιστατικό

Επισκεφθήκαμε χθες με τον σύντροφό μου τον Αρχαιολογικό Χώρο Ηραίου της Περαχώρας και μας έκλεψαν τα προσωπικά αντικείμενα μεσα από το αυτοκίνητο.

Τα αντικείμενα ήταν 3 κινητά τηλέφωνα και 2 τσάντες. Δυστυχώς γι’αυτούς δεν είχαμε πολλά χρήματα μέσα όμως η ζημιά που μας έκαναν είναι πολύ μεγάλη λόγω των σημαντικών εγγράφων που περιείχαν οι τσάντες μας και μας καταστρέφουν όσον αφορά τις δουλειές μας γιατί τα χρειαζόμαστε.

Εφόσον λοιπόν γι’αυτούς είναι άχρηστο το περιεχόμενο των τσαντων, αναμένουμε ότι θα κράτησαν το μικρό χρηματικό ποσό και θα πεταξαν τις τσάντες μας σε κάποιο μέρος εκεί τριγύρω. Θα παρακαλούσα λοιπόν όποιον κάτοικο/επισκέπτη βρει τις εν λόγω τσάντες ή έστω κάποιο αντικείμενο με τα στοιχεια μας να επικοινωνήσει μαζί μου στον αριθμό 6932666013 .

Οι τσάντες είναι μια δερμάτινη καφέ ώμου και μια μπορντο δερμάτινη ώμου. Τα στοιχεία που θα αναγράφονται στα έγγραφα είναι Καραντίνη Εμμανουέλα-Κασσάνδρα και Σιμιτσης Χρήστος.

Η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί και έχουμε προχωρήσει σε όποια κίνηση ήταν απαραίτητο να γίνει. Δυστυχώς όμως μένουμε μακριά οποτε δεν υπάρχει η δυνατοτητα να ερχομαστε συχνά για να ψάξουμε εμείς οι ίδιοι.

Οποιοδήποτε έγγραφο βρεθει θα ήταν τεράστια βοήθεια για εμάς οποτε σας παρακαλώ αν πέσει κάτι στην αντίληψη σας επικοινωνήστε μαζί μου.

Ευχαριστώ πολύ

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από ότι διάβασα καπου άλλου ,στ συγκεκριμένο μέρος έχουν γίνει πολλά περιστατικά κλοπής !Περσι από ότι διάβασα ένα ζευγάρι τραβούσαν φωτογραφίες στον φάρο μετά από το γάμο τους και τους πήραν πράγματα από το αυτοκίνητο !Το σημείο παρακολουθούν οι κλέφτες και ξαφρίζουν τον κόσμο !!Τωρα να έλεγα για καμία κάμερα ασφαλείας στο μέρος ψιλούς στα άχυρα !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog