Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΒΟΜΒΑ: Παραίτηση Λουζιώτη από το δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου!

- Advertisement -

Την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού λιμενικού ταμείου Κορίνθου έχει ήδη υποβάλλει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr  ο Παναγιώτης Λουζιώτης.

Μια θέση η οποία ουσιαστικά αποτέλεσε μέρος της πολιτικής μετεκλογικής συμφωνίας των παρατάξεων του νυν Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου και του επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ» Πελοπίδα Καλλίρη, μένει κενή, χωρίς ως ώρας να υπάρχουν εξηγήσεις.

Η παραίτηση του εν ενεργεία Προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας από την θέση αυτή έρχεται να δημιουργήσει ερωτηματικά σχετικά με την συνεργασία και των παρατάξεων αλλά και των δυο ανδρών ως εκπρόσωποι δυο φορέων όπως είναι ο δήμος και το επιμελητήριο, παλαιότερα οι δυο φορείς, επι εποχής Πνευματικού – Νανόπουλου βρίσκονταν στην κυριολεξία «στα μαχαίρια».

Το ρεπορτάζ λέει πως οι σχέσεις δεν έχουν διαταραχθεί. Πως στην συνεργασία δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό και πως η παραίτηση είναι «συμφωνία κυρίων».

Πριν από λίγα 24ωρα δημοσιεύτηκε η πληροφορία πως την θέση στο δημοτικό λιμενικό ταμείο θα καταλάβει ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης, μπαίνοντας με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά στην παράταξη του Δημάρχου ως «σύμμαχος» επί της παρούσης και ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Ο χρόνος γαρ εγγύς αφού η παραίτηση Λουζιώτη έρχεται ως θέμα στο σημερινό προσεχές δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας και η αντικατάστασή του ομοίως.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog