Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μπαράζ λουκέτων στο Λουτράκι. Κλείνει και η Εθνική Τράπεζα

- Advertisement -

Μπαράζ λουκέτων στα υποκαταστήματα των τραπεζών στο Λουτράκι. Η αρχή έγινε με το υποκατάστημα της Eurobank, ακολούθησε της Alpha τράπεζας.

Η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, ανακοίνωσε ξαφνικά το κλείσιμο 25 καταστημάτων μέσα στο 2022 σε Αθήνα και επαρχία!

Μάλιστα ορισμένα καταστήματα κλείνουν στις 10 Ιουνίου,  ενώ σε κάποια άλλα ανακοίνωσαν ότι κλείνουν τον Οκτώβρη.

Σειρά σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, ένα από τα υποκαταστήματα που θα κλείσουν τον Οκτώβρη είναι και αυτό του Λουτρακίου, το οποίο μέλλεται να συγχωνευθεί με το υποκατάστημα της Κορίνθου..

 

Η Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας είναι στα «κάγκελα» με αυτές τις κινήσεις, σημειώνοντας τα εξής:

«…Την ίδια ημέρα που ανακοίνωσαν «Εντυπωσιακά αποτελέσματα τριμήνου», με νέα κέρδη ύψους 300 εκ.€ για το πρώτο τρίμηνο του 2022, δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε νέα μείωση εργατικού κόστους, προξενώντας τεράστιο πρόβλημα στην κοινωνία που δίκαια διαμαρτύρεται!

Δεκάδες εργαζόμενοι του δικτύου θα δουν μείωση στο μισθό τους, θα έχουν βλαπτική μεταβολή καθώς θα χάσουν την οργανική τους θέση, θα αναγκάζονται να μετακινούνται δεκάδες χιλιόμετρα μακριά, θα κινδυνέψουν να χάσουν ακόμη και τη δουλειά τους!

Ήδη κυκλοφόρησαν οργανογράμματα, με βάση το νέο πελατοκεντρικό μοντέλο που ξεκίνησε αυθαίρετα να εφαρμόζει η ΕΤΕ από 1/4, όπου, δήθεν, περισσεύουν δεκάδες εργαζόμενοι! Είναι σίγουρο ότι θα αρχίσουν τα γνωστά διλήμματα «πάρε την εθελούσια ή θα βρεθείς στη διάθεση του προσωπικού».

Οι ελλείψεις στο προσωπικό του δικτύου πλέον είναι τεράστιες. Η εντατικοποίηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο, δεν υπάρχουν ταμίες πια αφού βιάστηκαν να τους διώξουν όλους ή να τους μετακινήσουν στη γνωστή «αποθήκη» Data Remediation. Τα στελέχη της ΕΤΕ, «Εθνικάριοι» και μη, λένε όμως ότι είμαστε πολλοί και θέλουν πάση θυσία να διώξουν κι άλλους συναδέλφους! Οι στόχοι έχουν τετραπλασιαστεί, είναι κυριολεκτικά άπιαστοι, μας αξιολογούν βάσει αυτών, ενώ λειτουργούμε με το μισό προσωπικό και μας βγάζουν «κατώτερους των περιστάσεων»!

Δεν υπολογίζουν οικογένειες, προσωπική ζωή, προγραμματισμό ούτε φυσικά καλοκαιρινές άδειες, αφού με τη λογική «αποφασίζομεν και διατάζομεν» κλείνουν καταστήματα μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού κι ενώ έχουν προγραμματιστεί οι καλοκαιρινές άδειες!

Παρά την τεράστια πίεση που έχουν υποστεί οι συνάδελφοι στα καταστήματα ιδιαίτερα την τελευταία 3ετία, λόγω κορωνοϊού αλλά και όλου αυτού του σχεδίου της μείωσης προσωπικού και καταστημάτων, η Διοίκηση συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και ευθαρσώς περιφερειακοί πήγαιναν σε συναδέλφους και τους έλεγαν να μειώσουν την αυτοαξιολόγησή τους!

Το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο της Εθνικής εξαντλείται στις δημόσιες σχέσεις, τις διαφημίσεις, τις χορηγίες. Ειδικά στην επαρχία, το δίκτυο μειώνεται πολύ, με αποτέλεσμα ολόκληροι, τεράστιοι γεωγραφικά, δήμοι να μένουν χωρίς κατάστημα!

Συνταξιούχοι και αγρότες, όταν χρειάζεται να εξυπηρετηθούν για δεκάδες υπηρεσίες που χρειάζονται παρουσία στο κατάστημα, θα πρέπει να διανύσουν μέχρι και 50-60 χιλιόμετρα (πχ Μάνη) ή και με διόδια (Μέτσοβο). Κλείνουν στην πολύπαθη Εύβοια 2 καταστήματα, 5 κατ/τα στην Πελοπόννησο και θα ακολουθήσουν νησιά. Λες και στην επαρχία είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ενώ και στην Αττική τα καταστήματα πλέον είναι ελάχιστα και οι πελάτες περιμένουν σε ουρές και κλείνουν ραντεβού μετά από πολλές μέρες.

Αυτή τη φορά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε προσωρινή αναστολή λόγω των αντιδράσεων. Και στην Εύβοια για λίγο έκαναν πίσω και επανήλθαν. Πρέπει να σταματήσουν οριστικά αυτά τα σχέδια.

Ο περίφημος ιδιωτικός τομέας στο τραπεζικό σύστημα δείχνει καθημερινά τα δόντια του. Τόσα εκατομμύρια έλαβαν για τις ανακεφαλαιοποιήσεις εις βάρος όλων των πολιτών, και τώρα μέτοχοι και γιάπηδες γλεντούν εις υγείαν των κορόιδων, αφού όλες οι κυβερνήσεις τούς αφήνουν ανενόχλητους και χωρίς κανένα δημόσιο έλεγχο.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Η προκλητική απόφαση της Διοίκησης έρχεται εν μέσω διαπραγματεύσεων για την επιχειρησιακή σύμβαση. Αφού εδώ και 2 χρόνια που κλείνει μαζικά καταστήματα, δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση από το ΣΥΕΤΕ και τις ίδιες παρατάξεις που τον διοικούν, καμία κινητοποίηση για να ακυρωθούν αυτά τα σχέδια, προχωρά ανενόχλητη.

Πριν 2 μήνες προτείναμε, στο πλαίσιο προς τη Διοίκηση, να μπει ρήτρα ότι η «Διοίκηση δεσμεύεται να μην κλείσει καταστήματα για το 2022», όμως ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚΕ δεν το έκαναν δεκτό. Οι ευθύνες του Συλλόγου είναι παραπάνω από τεράστιες. Αντί να οργανώνει τον αγώνα για τη σύμβαση, να λειτουργεί συλλογικά και να αξιοποιεί όλες τις παρατάξεις, αντί να επιδιώκει τη συμμετοχή των εργαζομένων, μας αποκλείει από τη δράση του Συλλόγου. Το ΔΣ δεν λειτουργεί ούτε καν τυπικά και διακοσμητικά, δεν λαμβάνουμε γνώση των επίσημων κειμένων του ΣΥΕΤΕ και όλα λύνονται στο Προεδρείο των 4 παρατάξεων.

Συνάδελφοι απευθύνονται στο ΣΥΕΤΕ για την απαράδεκτη τακτική της περικοπής οργανικών θέσεων λόγω του πελατοκεντρικού και ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚΕ αδιαφορούν! Εκτός αν είναι «κάποιος δικός τους», δηλαδή κάποιο ρουσφέτι όπως αυτά που παζαρεύουν για τις προαγωγές, με αντάλλαγμα τη σιωπή και την ανοχή τους στις επιλογές της Διοίκησης.

Υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση όμως είναι και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Γιατί έδωσαν στις παρατάξεις αυτές πλειοψηφία και δεν έχουμε Σύλλογο να μας εκπροσωπεί. Γιατί έχουν αυταπάτες ότι «εγώ θα τη γλιτώσω, ακόμα κι αν πιάνει τον διπλανό μου».

Όμως, η αλήθεια είναι ότι μας φαίνονται μεγάλοι γιατί είμαστε γονατιστοί. Να νικήσουμε επιτέλους το φόβο, όχι στην παραίτηση και την ανάθεση. Να ξαναχτίσουμε από την αρχή συλλογικότητες σε κάθε διεύθυνση και κάθε κατάστημα. Να φτιάξουμε ΕΑΚ σε κάθε χώρο.

Μπορούμε να σταματήσουμε τα κλεισίματα των καταστημάτων. Με κινητοποιήσεις, καταλήψεις, συντονισμό με τοπικές κοινωνίες και συλλογικούς φορείς. Να ξεκινήσουμε έναν αγώνα για συλλογική σύμβαση όπως τη δικαιούμαστε!»

- Advertisement -

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι έχει να ακούσει ο Δήμαρχος πάλι εδώ μέσα 😏Αλλά και να ήθελε δεν μπορεί να κάνει τίποτα ουτε ο δήμαρχος ουτε ο αντιδήμαρχος !!Οτι γουστάρει κάνει η κάθε τράπεζα και είναι στο χέρι της που θα ανοίξει και που θα κλείσει το μαγαζί της !Τον κόσμο δεν το υπολογίζουν που ταλαιπωρείται !!Το μόνο που υπολογίζουν είναι τα λιγοτερα έξοδα που θα κάνουν !!Αντε να δούμε τι θα γράψουν πάλι οι φίλοι και φίλες στο άρθρο !!

  2. Προβλέπω με την φορά που έχει πάρει και έτσι όπως το πάει, ε στο τέλος θα κλείσει και την Ελλαδιτσα μας, ο Μητσοτάκης!

  3. Σας παρακαλώ συμβουλέψτε τον Γκιώνη να ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ γιατί τότε θα κλείσει τον Ιούνιο. Με τέτοια ρέντα που έχει αυτός ……….. .Μήπως ήρθε η ώρα εσείς του blog να κάνετε ένα ιστορικό τι έχει κλείσει τα τελευταία χρόνια ( ΙΚΑ- ΔΕΗ- Τράπεζες κλπ) και πόσο όλα αυτά υποβαθμίζουν τον Δήμο μας;;;;

  4. Σε ένα κράτος με 1.1τρισ βραχειπροθεσμο χρεωs , μειων 176% καθαρη επενδύτικη θέση, 408 δια ευρώ χρέος γενικής κυβέρνησης. Όχι μόνο οι τράπεζες θα κλείσουν.

  5. Κύριε Αντρέα φυσικά η δημοτική αρχή φταίει δεν τους ψηφίσαμε για να τα κλείσουν όλα.Τους άμοιρος πολίτες δεν τους σκέφτονται τους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να πάνε Κόρινθο ποιος θα τους σκεφυει;

  6. Αν δεν φταίει ο άρχοντας που ψηφίσαμε σαν δήμαρχο ποιος άλλος φταίει ;Μήπως φταίνε τα γεροντακια της περαχωρας των πισιων και του σχοινου που θα πρέπει να ξενιτευτουν να πηγαίνουν στην Κόρινθο.

  7. Οι τράπεζες ανοίκουν του λαού. Θα την ανοίξει πάλι ο τσίπρας για να εχει να βαζει λεφτα απο το τριπλασιασμένο ενφια…που θα κατργούσε.

  8. Μπραβο στην Εθνικη τραπεζα που στοχευει να κλεισει και το καταστημα Λουτρακιου!ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ (ΛΗΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡΣ),ΤΡΑΠΕΖΑ,που ανακεφαλαιοποιηθηκε με χρηματα των Ελληνων πολιτων για να μην κλεισει αλλα….κλεινει!Κατα τα αλλα ειναι..κερδοφορα!Πως γινεται μια 《κερδοφορα》επιχειρηση να κλεινει με..δοσεις;

  9. Πεσ’τε κι ένα μπράβο στον Γκιώνη, ρε παιδία, που λέει και η άλλη η “φίρμα” εδώ. Είναι ο μόνος δήμαρχος που κατάφερε να κλείσει τα πάντα!!!! Το κατάφερε ποτέ άλλος στην ιστορία της πόλης? Για κατόρθωμα πρόκειται φυσικά.

  10. Τραγικό. Στο βωμό της μεγιστοποίησης του κέρδους δια της ελαχιστοποίησης του κόστους, οι (υπέρ)κερδοφόρες τράπεζες απολύουν εργαζόμενους και αφαιρούν από το Λουτράκι μια υπηρεσία που συνεβαλε μέχρι τώρα στην ποιότητα ζωής των κατοίκων του, ιδίως των ηλικιωμένων.

    • Καλα για του εργαζομενους μην λυπασαι και πολυ,οσοι εφυγαν με τις καλυτερες συνθηκες εφυγαν ,περνοντας και μεγαλα πακετα..καμια σχεση με απλους εργαζομενους που κανουν αγωνες και τρεχουν σε επιθεωρησεις και χρειαζονται δικηγορο για να παρουν τα δεδουλευμενα τους..Στα υπολοιπα μια χαρα τα λες

  11. Και 2.5 μύρια αλλοδαπούς-μετανάστες από τους οποίους δε λαμβάνει φόρους, για να στμπληρώσω τον αγαπητό Κώστα

  12. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ! Αντί να κράζουμε την κάθε Πολίτικη να προσπαθούμε να είμαστε λίγο πιο ανοικτοί στις αλλαγές ! Δεν φταίει ο κάθε δήμαρχος και δυστυχώς η χαρτουρα του κράτους περνάει από πολλά χέρια μέχρι να βγει ένα αποτέλεσμα που πολλές φορές είναι βρώμικα τα περισσότερα !!! Ξέρετε πως πάνε αυτά αλίμονο σε εμάς που σκαμε! Το θέμα σας ανά Λουτράκι δεν είναι οι τράπεζες αλλά η ανάπτυξη ο τουρισμός και το επιχειρηματικό σχέδιο και το περιβάλλον που αυτή την στιγμη είμαι χάλια και ας μην στεκόμαστε μόνο σε άσχετες διοργανώσεις αγώνων χωρίς σχέδιο για άλλη μια φορά! Που είναι οι τοπικές συγκοινωνίες? Που είναι η αρίθμηση των δρόμων? Που είναι η καθαριότητα κλπ κλπ κλπ ! Καλή σας μέρα !

    • Μα ολα συνδεονται μεταξυ τους.Φυσικα και φταιει ο Δημαρχος και η καθε δημοτικη αρχη.Ακομα και αν δεν φταινε για το κλεισιμο τραπεζων και αλλων υπηρεσιων (που φταινε) αμεσα,εμμεσα φταινε.Καθαριοτητα-Συγκοινωνιες-Υποδομες κλπ..Ολη η παρακμη του δημου ποιανου ευθυνη ειναι;Δημος και λιμενικο ταμειο εχουν ριξει το βιοτικο επιπεδο της πολης κατα πολυ.Απορροια της πτωσης του επιπεδου ειναι ο μειωμενος τουρισμος (φυσικα τα τελευταια χρονια οφειλεται και σε αλλους λογους κοβιντ/πανακριβα ενοικια/κλπ) και αυτο με την σειρα του εφερε το κλεισιμο των τραπεζων,των υπηρεσιων και το κλεισιμο καποιων καταστηματων.

    • Ποιος γκιώνης και Μητσοτάκης ρε παιδιά;;δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι μας πάνε ολοταχώς για πλαστικό χρήμα και ψηφιακό ευρώ;;; θέλουν να εξαφανίσουν το μαύρο χρήμα και να σε ελέγχουν για τα παντα

  13. Οι τράπεζες είναι ιδιωτικά μαγαζιά που διαχειρίζονται τα χρήματα μας. Κλείνουν υποκαταστήματα και απολύουν υπαλλήλους για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Γι αυτό μας εκπαίδευαν εδώ και 2-3 χρόνια οι υπάλληλοι να χρησιμοποιούμε τα ATM και τα μηχανήματα και συμβούλευαν τους νεότερους να κάνουν συναλλαγές μέσω e banking. Ο κόσμος αλλάζει, όλα πλέον θα γίνονται μέσω νέας τεχνολογίας με τα τηλέφωνα και τους υπολογιστές. Τσάμπα κατηγορείτε τους πολιτικούς, δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο.

  14. Αυτά που συμβαίνουν Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα copy-paste αυτών που συμβαίνουν στις σύγχρονες δυτικές χώρες σε λίγα χρόνια δεν θα Υπάρχουν φυσικά καταστήματα τραπεζών όλα θα γίνονται μέσα από το ίντερνετ

  15. Το επόμενο βήμα που ακολουθεί σιγά αλλά σταθερά είναι να καταργηθεί ο Δήμος και ενταχθεί σε έναν μεγάλο μητροπολιτικό Δήμο Κορινθίας. Επόμενος ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ σε λίγο !!!!

  16. , για να μην δημιουργησει προβλημακ στην πατατσξη τουγια στην Παραταξη του Μητσοτακγ , για να μην δημιουργησει προβλημακ στην πατατσξη τουγια στην Παραταξη του Μητσοτακγ

    Μπάχαλο! Φυσικα εχει ευθυνη και ο δημαρχος, για ολα τα δεινά του τοπου του! Δεν κανει τίποτα, δεν λεει τιποτα

  17. Ποιός έλεγε το περιβόητο, κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη και ξεκίνησε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για να προχωράει ανεμπόδιστα το, κάθ’ένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη;

    • Ξεχνας οτι ο χρονος κυλαει για ολους μας..Και εκει που ειναι τωρα η γερουσια σε μερικα χρονια θα σαι εσυ..Ετοιμασε και συ λοιπον τα μπογαλακια σου σιγα σιγα γιατι καποια στιγμη θα ρθει και για σενα η ωρα να φυγεις απο το Λουτρακι μας..

  18. Έχω ξαναγράψει επ’ αυτού στο blog. Προφανώς χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος κανενός, δεν ευθύνεται για το κλείσιμο υποκαταστημάτων ιδιωτικών ομίλων, ούτε ο δήμαρχος, ούτε η κυβέρνηση, ούτε κανένας άλλος. Στο κλείσιμο προχωρά μια ιδιωτική εταιρεία όταν κρίνει και επιθυμεί και κανένας δεν μπορεί να αλλάξει την απόφαση, εκτός αν πρόκειται για κάτι που αφορά το δημόσιο. Τότε ναι, ευθύνονται, αλλά μην τα συγχέουμε. Να υπενθυμίσω ότι η δημοτική αρχή καταψήφισε το κλείσιμο του ΟΤΕ στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου. Θέληση υπήρξε, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα αφού ο ΟΤΕ δεν ανήκει στο δημόσιο. Φυσικά και δεν αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση. Στο κέντρο του Λουτρακίου μες στα πόδια μας είχαμε τα πάντα σε αποστάσεις αναπνοής και τώρα αυτά έχουν μειωθεί σημαντικά. Και αναγκάζεσαι είτε να κάνεις ηλεκτρονικά ό,τι χρειαστείς ή να τρέχεις Κόρινθο. Παντού συμβαίνει και θα συνεχιστεί. Δυστυχώς.

  19. Αυτή είναι η πρόοδος βρε εσείς ,δεν το έχετε καταλάβει; Δεν θα εξυπηρετείσαι από κοντά με ανθρώπους ,αλλά από μακρυά μέσω μηχανημάτων.

  20. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (ΜΑΣ)* ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 25000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΟΥΤΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ RETAIL BANKING. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙΚΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ …ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΜΑΣ” ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΑΝΕ, ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΕΘΝΟΤΡΑΠΕΖΙΚΗ” ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

  21. Ε όχι και χωρίς Εθνική Τράπεζα το Λουτράκι. Αυτό είναι κατάντια για το Δήμο μας. Ένα μέρος με τόσο τουρισμό αλλά και πολλούς ηλικιωμένους. Πως θα πηγαίνουν στην Κόρινθο, τους ρώτησε κανείς? Πόλεμο θέλουν, πόλεμο θα έχουν. Όλοι να αλλάξουμε τράπεζα μέχρι να μην τους μείνει πελάτης!!

  22. Π0υ ακούστηκε το Λουτράκι χωρίς Εθνική Τράπεζα. Ένα από τα ποιο τουριστικά μέρη με πολλούς τουρίστες και ακόμα περισσότερους ηλικιωμενους. Πως θα εξηπερετηθουν αυτοί οι άνθρωποι. Ποιος θα τους πάει στην Κόρινθο. Πόλεμο θέλουν πόλεμο θα έχουν. Να φύγουμε ολοι από την Εθνική.Να μην τους μείνει κανένας πελάτης. Αρκετά δώσαμε για να τους σώσουμε από την χρεωκοπία και να η ανταπόκριση.

  23. Ε όχι και χωρίς Εθνική Τράπεζα το Λουτράκι. Αυτό είναι κατάντια για το Δήμο μας. Ένα μέρος με τόσο τουρισμό αλλά και πολλούς ηλικιωμένους. Πως θα πηγαίνουν στην Κόρινθο, τους ρώτησε κανείς? Πόλεμο θέλουν, πόλεμο θα έχουν. Όλοι να αλλάξουμε τράπεζα μέχρι να μην τους μείνει πελάτης!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog