Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υποψήφιος με το Νίκο Σταυρέλη ο πρόεδρος της τοπικής ΝΔ Κορίνθου;

- Advertisement -

Στενό μαρκάρισμα κάνει, λένε οι πληροφορίες του loutrakiblog.gr στον πρόεδρο της τοπικής της ΝΔ Κορίνθου Αποστόλη Γεώργαρη, ο Νίκος Σταυρέλης.

Ο επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας σε μια ευφυή πολιτική κίνηση επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την δυσαρέσκεια που φέρεται πως έχει στο πρόσωπο του Δημάρχου Κορινθίων ο νεαρός πρόεδρος.

Βέβαια το ζήτημα είναι πως μια τέτοια υποψηφιότητα δεν πηγαίνει κόντρα στο Βασίλη Νανόπουλο αλλά στο κόμμα της ΝΔ αφού ένας πρόεδρος τοπικού οργάνου της θα είναι υποψήφιος σε έναν συνδυασμό, του οποίου ο επικεφαλής προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ!

Πόσο πιθανό είναι να πει το «ναι» ο Πρόεδρος της τοπικής; Το σίγουρο ως ώρας είναι πως δεν έχει αρνηθεί.

Αφήνει περιθώρια στο Νίκο Σταυρέλη και εκείνος δράττεται της ευκαιρίας. Αναμφίβολα για εκείνον θα ήταν επιτυχία μια τέτοια υποψηφιότητα. Για τον πρόεδρο της τοπικής ίσως θα ήταν η αρχή μιας περιπέτειας αφού φαίνεται να υπάρχουν φιλοδοξίες ανέλιξης, μην ξεχνάμε πώς αρχική πρόθεση του Απόστολου Γεώργαρη ήταν να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΟΔΕ, η στήριξη Νανοπούλου στον Μιχάλη Παρασκευά ωστόσο την ανέκοψε.

Πώς θα αντιδρούσε το κόμμα σε μια τέτοια υποψηφιότητα; Και τι όφελος θα είχε ο πρόεδρος απο αυτήν;

Σίγουρα η κομματική ενότητα θα δεχόταν πλήγμα και ο ίδιος θα κινδύνευε να χαρακτηριστεί συνεχιστής του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Χρήστου Κορδώση που επέλεξε να διχάσει το κόμμα προεκλογικά εξαιτίας της προσωπικής του αντιπαράθεσης με τον σημερινό δήμαρχο.

Θα διαψεύσει την είδηση ο πρόεδρος της τοπικής; Το βέβαιο είναι πως θα τον ρωτήσουμε!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog